La plimbare pe străduţă · poveşti scurte/momente imaginare

Illusion’s Dream (sau Spidy Returns – postarea nr 200)

Hey, voi, sunt eu Spidy, vă mai amintiți de mine? Sper că da! Bun, să vă spun… de fapt v-am spus deja în ziua în care am spionat-o pe Diana/Illusion la duş că îmi place de ea. Însă, din păcate, nu putem fi împreună datorită diferenței de specie… Aşa că m-am gândit şi m-am documentat, ce să fac să fiu cu ea totuşi? Şi am găsit, o voi înțepa, şi îi voi injecta esența mea de păianjen-scriitor mutant, apoi voi trai în mintea ei forever!

Acum doarme… Ce frumoasă e! De data asta nu mai e frumusețea aia senzuală de data trecută. Acum pare un copil. Ochii căprui îi sunt acoperiți de pleoape (care nu mai au pe ele fard sau creion, nici genele nu mai au rimel), buzele nu îi sunt … lacy mauve sau chic nude (nuanțele ei preferate de ruj) ci sunt naturale, roz, pielea e, ca de obicei albă, părul ondulat îl are prins într-o coadă dar câteva fire îi brăzdează faţa. Poartă o pijama roz, şi îmbrățișează plapuma . Acum e acum: o voi înțepa şi vom fi unul. Voi renunța la viata mea de păianjen şi la familia mea numeroasă pentru o iubire imposibilă!

Sângele ei e  atât de cald… Acum trebuie să fiu concentrat, sunt un lichid, nu trebuie să mă amestec cu sângele, trebuie să ajung la creier cumva…

Da, se pare că am nimerit direcția potrivită! Ura!

Am intrat în creier, în centrul imaginației şi al viselor! Eram sigur… Îl visează pe A. Biata de ea! E într-o pădure, şi îl tot strigă, se învârte în cerc, dar nu își dă seama că a trecut pe lângă un copac de 5 ori deja. Râul parca o cheamă inexplicabil, însă, pe măsură ce se apropie de el i se pare că simte miros de mare. Revede acea imagine de când era să se înece vara asta. Vocea lui A se aude din ce în ce mai tare, din ce în ce miroase a mare… vede marea infinită, si A e acolo în bermudele alea verzi… de ce am impresia caăvisul asta îi face rău, acum sunt în ea şi simt cum se zbate… mai bine fac ceva să o trezesc!

Ce… ce e cu mine? E deja 10? Mai bine mă trezesc, îmi fac micul dejun, pornesc calculatorul şi văd ce mai e nou pe blog şi pe facebook… A, azi va fi postarea numărul 200, trebuie să scriu ceva drăguț! Dar ce e umflatura asta pe mâna dreaptă? Îmi fac micul dejun: 2 sandvișuri cu șunca (pana stau ele în sandviș-maker) îmi fac cafeaua… o cană mare. Înțepătura mă mănâncă şi mă doare capul! Sper că durerea de cap să nu îmi afecteze scrisul, azi vreau sa fie o postare specială… Tot nu am înțeles ce e cu postarea aia, cine naiba se dă drept păianjen şi a scris în  locul meu, de ce mi se pare că e tot o parte din mine?

Mănânc sandvișurile, apoi mă așez în fata calculatorului cu cana de cafea. O sorb încet şi deschid un document Word (uneori scriu pe „ciornă” înainte)… cuvintele încep să curgă inexplicabil, fără noimă… „Hey, voi, sunt eu Spidy, va mai amintiţi de mine? Sper că da! Bun, să vă spun…[…]”

Reclame

8 gânduri despre „Illusion’s Dream (sau Spidy Returns – postarea nr 200)

    1. Spidy – era numele de alint al lui SpiderMan într-o serie de desene animate mai veche cu el pe care o urmăream în tinereţe (să zic aşa) :).
      Mulţumesc pentru urări, toate cele bune 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.