Iubirile Issei · Poveştile mele

Iubirile Issei – II. Fantoma lui Andrei (4)

Am ochii uscați deja. Clara, mă însoțește până în fata blocului, nu voia să mă lase singură în starea asta, deşi eu îi spuneam că sunt bine (mă cunoaşte prea mult, şi știe că nu sunt).

Intru în casă.
– De ce nu ai răspuns la telefon? Mă întrebă mama
– Mi s-a descărcat. Ai avut vreo treabă cu mine?
– Nimic important, voiam să mai cumperi o pâine!
– Mă duc acum.
– Bine!

Putin aer mi-ar face bine. În casa m-aş sufoca, aş intra pe facebook să caut imagini cu viitoarea doamna Croitoru. Intru în supermarket, iau pâine și ies… Ma gândesc să ocolesc puțin, să merg prin parc să-mi mai limpezesc mintea.

Ce frumos e în parc. E agitație, copii se bucură de ultimele zile ale vacantei de Paşte. Îmi place să îi văd jucându-se, mă înveselește să văd atâta energie și atâta inocenţă la un loc. Să nu creșteți niciodată!

– Hei, Issa, ce mai faci?
Am încremenit. E vocea lui Andrei, deși nu am mai auzit-o de 2 ani și 5 luni. Nu vreau să îi răspund, dar mă întorc. Îl privesc… e același, e Andrei al meu, cu ochii lui negrii și mici, părul negru, pielea albă… vocea aceea care mă făcea să vibrez. Îmi dau lacrimile.

– Bună! Îi spun eu tremurând.
– Ce mai faci, nu ai auzit?
– Bine, tu?
– Bine… dar nu îmi răspunde aşa monosilabic, nu te-am mai vazut de foarte mult timp și îmi spui doar bine?
– Şi ce ai vrea să îți spun? După tot ce mi-ai spus atunci? Apropo, am auzit că te însori, felicitări, casă de piatră!

[…]
Întâlnirea cu Andrei de aseară mi-a trezit tot felul de amintiri. Şi el, el părea… ciudat, mai ales când i-am spus că se va căsători și i-am urat casă de piatra. Parca nu voia să se căsătorească, parcă îi părea rău că știu. Şi mai ales: ce caută în parc, el nu stă în cartierul ăsta, și nici nu e genul să-i placă să se plimbe!

(Postare pe blogul Issei)
3 mai 11:00 PM
Posted in Dear Diary, Nedumeriri scurte by Issaisblogging
Iubire adevarata?

Există iubiri care nu mor niciodată. Indiferent de timpul scurs. Indiferent de cuvintele spuse. Dacă iubesti o persoană, o ierţi dacă te răneşte, dacă nu… nu o iubeşti, corect? Sau dai dovadă de slăbiciune dacă o faci? Uneori e mai bine să mergi mai departe, chiar dacă sufletul îţi spune să mergi înapoi. Dacă o persoană a greşit o dată, poate greşi şi a doua oară. Totuşi, acel „poate” îţi umple creierul de temeri.
Voi ce părere aveți? Am dreptate sau nu?
Tags: iubire, a ierta, iubire pierdută,
<< Floare de mai

[…]
Claudiu Clau: hei, am vazut ce ai scris pe blog, s-a întâmplat ceva?
Issa Denisa: nu…
Claudiu Clau: nu te cunosc personal, dar te cunosc din ce scrii, știu că ai pățit ceva și aş vrea să ai încredere în mine
Issa Denisa: pot avea încredere în tine?
Claudiu Clau: desigur, oricum eu nu aş spune nimănui ce îmi spui mie, cui să îi spun? Tu stai în Pitești, iar eu în Iași… Consideră ca eu sunt confidentul tău!

[…]
(Postare pe blogul Issei)
2 iunie
Posted in Ganduri by Issaisblogging
Drumuri

Drumurile noastre s-au intersectat doar pentru puțin timp. Eu am pornit spre soare. Tu ai pornit spre… Nici nu știu spre ce ai pornit, stiu doar că ai pornit pe alt drum…
Tags: drumuri, soare, iubire pierdută
<< Vara

[…]
E miezul verii deja, nu m-am mai întâlnit cu Andrei. Prietenia mea cu Claudiu a crescut, deși vorbim doar pe net și nu face-to-face. Chiar pot spune că îmi place de el, deşi, e departe…

(Postare pe blogul lui Claudiu)
20 iulie 10:15 AM
Posted in Intrebari by claudiuN
(Virtual) love

Azi nu voi scrie poezii, deși as putea scrie cu ușurință cel puţin vreo 100. Astăzi voi pune o întrebare, o simplă întrebare, cum face adesea şi Issa. Intrebarea mea pentru voi e: „Credeţi că o iubire intre 2 persoane aflate la distanţă, care s-au cunoscut pe net are şanse să devina o iubire reală?”.
Tags: intrebari, iubire la distanţă
<< Metempsihoza

Ce postare atipică pentru el! El, de obicei, scrie niște poezii aşa frumoase de îți înmoaie sufletul! Oare întrebarea asta are vreun sens ascuns? O fi cu dedicație? Issa, ești tâmpită, e evident că da!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s