La plimbare pe străduţă

Să alergăm pentru Oana!

Alerg pentru OanaSănătatea e cel mai important lucru. Ne plângem adesea de diverse lipsuri: lipsa banilor, a unei mașini, a unui telefon mai performant, etc. Ne plângem că ne-a părăsit iubitul/iubita… Dar sănătatea? Atunci când ești sănătos nici nu realizezi cât de importantă e…

Azi, dragii mei vă voi vorbi despre cineva care are nevoie de ajutorul nostru – Oana o tânără de 34 de ani din Zlatna. La doar 6 ani a fost diagnostică cu o boală de piele cumplită: epidermaliză buloasă distrofică care îi provoacă răni pe toată suprafața pielii. Durerile sunt groaznice, iar calmantele care le mai alină sunt foarte scumpe și trebuiesc administrate în continuu. În plus, trebuiesă fie mereu bandajată pentru că rănile sunt deschise și se pot infecta. Deja și-a pierdut degetele de la ambele  mâini datorită bolii.

Tratament pentru a opri avansarea acestei boli există, dar se face în Germania și are un preț destul de mare: 10 000 de €, iar Oana are o pensie de handicap care abia îi ajunge pentru a cumpăra calmante și bandaje.

Însă noi, cei care am avut puțin mai mult noroc o putem ajuta într-un mod simplu: alăturându-ne campaniei Alerg pentru Oana. Pentru aceasta s-a format o echipă de alergători la care se poate alătura oricine, sau, dacă nu doriți să alergați – puteți cumpăra kilometrii alergați de cei care o fac pentru o sumă infimă: 1km = 1€. Orice sumă e bine-venită, iar alergătorii promit să alerge oricât pentru Oana! Mai multe detalii despre campanie, despre cum puteți plăti, suma deja strânsă și altele găsiți aici.

Stă în puterea noastră să schimbăm o viață. De ce să nu o facem?

Anunțuri

10 gânduri despre „Să alergăm pentru Oana!

    1. Şi noi avem nevoie de ajutorul Oanei! Ea ne poate învăţa pe fiecare din noi o lecţie importantă: Să nu ne dăm bătuţi indiferent de obstacole!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s