Cine sunt ei?

cine sunt eiAm multe planuri cu blogul vara asta. Printre altele, vreau să lansez  două rubrici noi. Una din ele o lansez astăzi, iar cealaltă joi. Cea de azi se numește simplu: În trecere pe străduță și este o rubrică la care sper să pot conta pe voi, prieteni bloggeri – pentru că este un fel de rubrică de interviuri. Cum va funcționa? Eu mă voi gândi la o întrebare sau mai multe și voi ruga câțiva dintre voi să răspundă. Apoi, voi posta răspunsurile voastre aici (un fel de guest-post,  deci va fi ceva benefic atât pentru mine cât și pentru voi).

Pentru prima postare din această rubrică (sper eu de succes) mi-am provocat colegii din echipa eBloguri să răspundă la o întrebare pe cât de simplă, pe atât de complicată uneori: Cine sunt?… și iată răspunsurile lor (în ordine alfabetică):

Adelina: Să mă descriu în câteva cuvinte e foarte greu. Defapt, să mă descriu e un lucru greu. Asta nu pentru că nu aș avea un vocabular suficient de dezvoltat, ci pentru că încă nu am ajuns într-un punct în care să pot spune că mă cunosc. Încă descopăr anumite laturi ale personalității mele complexe.

Se spune că e mai bine să îi lăsăm pe cei din jur să ne laude, nu să o facem singuri, dar nu mă pot abține să nu mă laud cu faptul că sunt o prietenă a cărților. Iubesc lectura și tot ce ține de ea.

Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul, dar cu siguranță va exista o librărie prin preajmă. Cu siguranță eBloguri face parte din planurile mele de viitor, pentru că suntem o comunitate care crește pe zi ce trece și o familie frumoasă.

AdelinaCristian: Numele meu este Cristian Ioniță, am 32 de ani, sunt pasionat de IT, îmi place să dezvolt și să creez lucruri noi, sunt o fire sociabilă, îmi place să interacționez cu cei din jurul meu deoarece consider că interacțiunea este cheia succesului în orice faci.

Acum să vorbim puțin despre hobby-urile mele. Sunt un împătimit al jocurilor pe calculator, dar și pe consola, gamer de la 6 ani (de când bunica mea a cumpărat un Nintendo). Mai sunt pasionat de filme, seriale și uneori mai și citesc.

Acum să vă povestesc un pic despre proiectul meu de suflet. eBloguri s-a născut din dorința de a schimba ceva în internetul romanesc, din dorința de a educa blogger-ul roman. În prezent, blogosfera romanească suferă de o mare problema, aceea fiind dezbinarea.

Prin eBloguri vrem să oferim o soluție la această problema. Vreau să dovedesc că se poate și în România să faci ceva în afară de site-uri care nu au nimic de oferit. În viitor, doresc să lansez împreună cu echipa mea din care și tu faci parte, Diana, și pe această cale vreau să îți mulțumesc, o școală de dezvoltare personală și dezvoltare online. Sper ca eBloguri să ajungă într-un timp foarte scurt la sufletele bloggerilor romani. Pentru cine dorește să afle mai multe detalii despre ebloguri.ro, ma pot contacta pe e-mail sau telefon, pe care le puteti gasi pe ebloguri.ro/echipa/

Cristian

Cristina: Așa cum nu mai obosesc să tot spun, sunt o mămică la puterea a treia, de profesie consultant în comunicare pentru care bloggingul a devenit în ultimul timp o a doua natură. Mă pasionează cuvintele și sunt fascinată de puterea lor de a crea realități paralele. De a construi și de a distruge. Sădite cu dragoste în inimile celor care le citesc vor inflori pentru mult timp.


Visele mele sunt legate, inevitabil, de ceea ce mă definește: familia mea și cuvintele mele. Pentru acestea din urmă, proiectul eBloguri reprezintă una dintre cele mai frumoase șanse de a mă redescoperi în sânul unei comunități calde, apropiate, de prieteni bloggeri unde socializarea este piatra de temelie.

De obicei, mi-e greu sa vorbesc despre mine. Cel mai bine mă prezint prin ceea ce scriu. Prin flashurile către secretele profesiunii mele, prin jocurile de lumini și umbre prin care definesc viața de zi de cu zi. Îmi place să folosesc condimente, autoironia și “hazul de necaz” fiind preferatele mele.

Cristina

Irina: Ce aş putea să-ți spun despre mine, sunt un om ca toți ceilalți cu vise și dorințe. Sunt om… om care iubește viața așa cum e cu bune cu rele și încearcă prin tot ceea ce face să dea de împlinire.

Sunt un om care a învățat să nu-și facă planuri prea multe, pentru a nu fi dezamăgit în caz că nu reușesc să le duc la bun sfârșit. Îmi doresc să termin romanul pe care l-am inceput și cartea care va include gândurile mele transformate în cuvinte pe blogul meu. Sper să-mi duc la îndeplinire acest plan.

Despre eBloguri numai de bine. Mă bucur că fac parte din echipă, mă bucur ca v-am cunoscut pe voi, mă bucur că am șansa să fac ceea ce îmi place, să-i ajut prin intermediul articolele scrise măcar puțin pe ceilalti… Îmi doresc să facem lucruri frumoase împreună, îmi doresc să afle cât mai multi de noi și să le oferim oamenilor numai surprize plăcute…

Irina

Octavian aka Sarcasticu’: Sunt un om. Aș putea spune că sunt întotdeauna imprevizibil, deoarece nu știu niciodată când îmi pun capul la contribuție. „Cartea mea de vizită” este bunul simț, de care nu abuzez niciodată. Viața mea spirituală mi-o completez din citatele pe care le dau când am sclipiri de „genialitate bolnavă”. Cultura mea generală mi-am format-o în liceu în timp ce chiuleam. Sunt un tip extremist: ba mă trezesc prea dimineață, ori prea pe la prânz.

Pasiunea mea este filozofia, citesc foarte mult, dar nu înțeleg nimic. Însă atât de mult îmi place succesiunea semnelor gramaticale încât acestea sunt tot ce mi-au mai rămas după ce am citit zeci de cărți: virgulă, virgulă, punct, literă mare, de la cap, semnul exclamării. Ca să nu mai vorbim de o despărțire în silabe la capătul rândului m-ar aduce ușor într-un extaz intelectual.

Sunt deseori întrebat ce planuri pentru viitorul apropiat sau cel îndepărtat. Sincer, nu am niciun plan. Îmi place să las lucrurile să vină de la sine și pe parcursul drumului – dacă le voi înțelege, voi încerca să le rezolv și să-mi „rezerv” un loc, undeva sus. Planurile mele în blogging sunt necunoscute. Atât pentru mine cât și pentru cititori. Am destule idei…dar momentan sunt considerate ezoterice. Probabil că din această cauză m-am alăturat echipe eBloguri și pun pasiune în ceea ce fac. Rezultatele se vor vedea în viitorul apropiat. Sper!

OctavianEu… ce să vă spun despre mine, cred că mă cunoașteți destul de bine în caz că îmi urmăriți blogul… În caz că nu, stay tuned – cum ar spune Adelina.

Sper că ați avut răbdare să citiți tot articolul și sper că i-ați descoperit pe colegii mei exact așa cum sunt: niște oameni minunați. Eu le mulțumesc pentru că au avut amabilitatea de a-mi răspunde și pentru că m-au primit în rândul lor și mă susțin în tot ce fac (nu doar pe partea de blogging, ci și pe cea personală). Indiferent ce s-ar spune, suntem o mână de oameni dornică să schimbe blogosfera românească în bine!

12 gânduri despre “Cine sunt ei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.