Primul …

keep-calm-and-blogDupă cum vă spuneam marți, am de gând să lansez două rubrici noi. Prima deja a debutat cu un articol care a primit un feedback pozitiv. Astăzi, e rândul celei de-a doua rubrici: Amintiri blogosferice. Ce voi scrie în ea? Voi scrie impresii despre diverse articole pe care le-am scris de-a lungul timpului și care încă îmi stârnesc emoții.

Fiind primul articol din această rubrică, voi începe cu primul articol – din 27 decembrie 2010. Pe atunci blogul meu era pe WordPress, bine am mai avut eu scurte tentative de a mă apuca de blogging și înainte, dar din momentul în care am descoperit platforma menționată mai sus pot spune că am fost infectată cu virusul blogului.

Articolul se numește Scriu… a mia oară. Este un articol simplu, dar plin de sentimente. Îmi amintesc că eram foarte tristă când l-am scris… Voiam să scap de anumite gânduri și stări care mă măcinau în acea perioadă. Scrisul a fost mereu un refugiu pentru mine. Prin scris mă exprim cel mai bine… și acel moment nu a fost o excepție.

Privindu-l acum sunt puțin amuzată amintindu-mi de toate acele lucruri… Dar nu pot să nu recunosc că am avut mare dreptate când am spus că „fără scris nu sunt nimic decât o fată oarecare” – scrisul e ceea ce mă deosebește pe mine de celelalte fete, de fapt de ceilalți oameni… deși ştiu că nu sunt singura care face asta… scrisul e super-puterea mea!

Sigur, mai sunt poate și unele greșeli poate în articol. Nu am scris cu diacritice (deși nu ştiu de unde a apărut un „ţ”). M-am învârtit cam mult în jurul ideei. Dar mie îmi place: e primul meu articol ca lumea. E articolul meu de debut în blogosferă.

Voi ce părere aveți despre primul articol pe care l-ați scris pe blog? Vă mai reprezintă? Ce sentimente vă trezește citirea lui acum?

6 gânduri despre “Primul …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.