Obsesie · Poveştile mele

Obsesie – 6.E-mail

cute-girl-keyboard-letters-Favim.com-622308

Au trecut 2 zile de când a plecat Albert. Nu sunt tristă,ba dimpotrivă sunt chiar ușurată.. În sfârșit mă simt libera!!! În sfârșit nu mai trebuie să mă prefac. Nici nu știu de ce m-am tot agățat de el când am vazut clar că nu merge… că nu îl puteam uita.

E 10 noaptea. Deschid geamul, un miros sublim de flori de tei îmi invadează încăperea o dată cu forfota orașului. Mănânc înghețată de vanilie. Pornesc televizorul, și mă uit la o emisiune de mondenități – de obicei nu ma uit la așa ceva, dar vreau să fac ceva ce l-ar fi revoltat pe Albert, doar pentru că acum pot!

Știre bombă! Șoc! Femeia de afaceri Carmen Negoescu și soțul ei, scriitorul Adrian Negoescu au divorțat astăzi. Se pare că de ceva vreme existau tensiuni în cuplu, însă cei doi au reușit să păstreze discreția asupra scandalurilor ce aveau loc intre ei iar astăzi s-au prezentat la un birou notarial din sectorul 6 unde au divorțat de comun acord. De ce nu s-au mai înțeles? Aflăm în câteva momente de la o apropiată a celor doi….

O Doamne, cum adică a divorțat? De ce? Cum… Brusc zeci de întrebări iau naștere în mintea mea, un zâmbet se conturează și el discret. Oare de ce? Realizez că nu i-am răspuns la e-mail. Consideram că nu are rost, dar acum… acum mă gândesc că ar trebui să îi scriu, măcar de curiozitate. Pornesc laptopul…

De la: delia_n
Către: Adrian N
Subiect: Re:Revedere

Draga Adrian,
Scuze că îți răspund abia acum. Și mie mi-ar plăcea să te revăd. Am atâtea întrebări…

Delia

Răspunsul, vine imediat…

De la: Adrian N
Către: delia_n
Subiect: Întrebări – doar întrebări?

Draga Delia,
Știu că nu ai vrut să răspunzi inițial – ești prea ORGOLIOASĂ (dar asta e unul din lucrurile care îmi plac la tine).

Doar întrebări? După atâta timp doar întrebări ai pentru mine? Aș fi fericit să îți răspund la ele. Azi am fost până la București, dar m-am întors în oraș. Mai stau o vreme pe aici chiar dacă sunt singur cuc (cred ca ai aflat despre părinții mei…), am nevoie să mă detașez de tot ce a însemnat viața mea în ultimii ani. Nu am niciun program așa că stabilește tu o zi și o oră!

Adrian

Sa stabilesc eu o zi și o oră? E prima oară când îmi spune așa ceva, de obicei lucrurile se făceau doar cum voia el…, dar fie.

I-am dat întâlnire mâine seara în parc, sub acel tei…

*

E ora 6, mă pregătesc. Îmi dau cu rimel pe gene. Abia acum realizez că mereu mă machiez, mă coafez și mă îmbrac cum îi place lui… am rămas setată pe asta. Nu știu unde vor duce toate astea, încă sunt uimită de știrea pe care am auzit-o aseară și nu pot să mă abțin să nu sper că și eu am avut o mică legătură cu această decizie…

≈ Va urma ≈

Anunțuri

10 gânduri despre „Obsesie – 6.E-mail

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s