D'ale mele

O femeie nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare

o femeie nu trebuie atinsă nici măcar cu o floareO femeie nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare. Suntem ființe sensibile. Ne dedicam trup și suflet bărbaților pe care îi iubim… îi lăsăm să ne devoreze, până la ultima firmitură.

Dar asta nu înseamnă că nu avem nevoie și de ceva puțin mai dur, deși nu cred că asta e exact cuvântul pe care îl caut. Ne place să ni se ia apărarea… Avem nevoie să ni se ia apărarea, și nu neapărat în cine-știe-ce încăierări fizice… mai mult în cele verbale… Căci vorbele rănesc cel mai mult! Şi, evident avem nevoie de susținere și încurajare – la fel ca bărbații.

Dar să ne concentrăm puțin asupra părții cu vorbele. Chiar și după ce relația voastră încetează… trebuie să respecți acea femeie. Indiferent de motivele pentru care ați încetat relația. Din respect pentru ce a fost între voi, păstrează-ți gândurile urate, i-ai apărarea când îi auzi pe alții vorbind-o de rău și cel mai important: nu o vorbi tu de rău! Dacă te-a iubit, faptul ca tu o vorbești de rău, o va răni mai mult decât îți imaginezi…

În plus, ce fel de bărbat ești tu dacă faci asta? Mi se pare cel mai urat, scârbos, mârșav (și lista poate continua) lucru. O femeie nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare – dar apoi cu cea mai dură armă: vorbele!

 

Anunțuri

14 gânduri despre „O femeie nu trebuie atinsă nici măcar cu o floare

  1. Cred că asta se aplică și la bărbați. Adică, na, la finale „estem oameni”. Suntem firavi, gingași, simpatici :)) și lista poate continua. Problema este că, social media și nu numai, ne-au băgat pe gât că, vezi tu, femeile sunt firave. Nu, nu sunt! Mi se pare că o femeie e mult mai puternică decât un bărbat.

  2. Chiar și după ce relația voastră încetează… trebuie să respecți acea femeie. Indiferent de motivele pentru care ați încetat relația. Din respect pentru ce a fost între voi, păstrează-ți gândurile urate, i-ai apărarea când îi auzi pe alții vorbind-o de rău și cel mai important: nu o vorbi tu de rău! Dacă te-a iubit, faptul ca tu o vorbești de rău, o va răni mai mult decât îți imaginezi…
    Bine zis

  3. Nici eu nu cred că ar trebui făcute discriminări pe bază de sex, ci de caracter. Sunt unii bărbați mai sensibili ca o femeie și unele reprezentante a sexului „slab” mai tari ca un bărbat. Uneori chiar și la propriu. Nici femeia, și nici bărbatul, nu mai sunt ce-au fost!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s