Biblioteca de pe Străduţă · La plimbare pe străduţă

Scrisori de dragoste

scrisori de dragoste - coperta. gifTare mult mi-ar fi plăcut să trăiesc într-o epocă în care încă se mai primeau scrisori de dragoste. Acum, acest lucru a devenit un obicei pe cale de dispariție adesea luat în derâdere. Tocmai din acest motiv a luat naștere și cartea Scrisori de dragoste (Four Letter Word, în original).

Editorii Joshua Knelman și Rosalind Atwood au cerut unor scriitori contemporani renumiți (cum ar fi Margaret Atwood) să redacteze o scrisoare de dragoste. Astfel, au pus cap la cap această minunată compilație care, spre surprinderea tuturor, nu e o carte siropoasă. Ce-i drept unele scrisori sunt de-a dreptul triste, autorii preferând de multe ori să scrie unei iubiri pierdute, dar sunt și scrisori care te fac să râzi în hohote.

Este o carte pe care am citit-o cu mare drag și pe care v-o recomand și vouă. Aici veți regăsi dragostea sub toate formele ei, veți descoperi povești și, la rândul vostru vă veți îndrăgosti!

O carte numai bună pentru toamna ce se așterne încet, și sigur… dar nu numai… e o carte pentru orice anotimp și pentru oricine apreciază o scriere de calitate!

Reclame

15 gânduri despre „Scrisori de dragoste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.