Ce am mai citit

ce am mai cititDoar nu credeaţi că am uitat de Biblioteca de pe străduţă? Doar că am aşteptat să strâng câteva sugestii interesante pentru voi, numai bune de citit în mini-vacanţa asta (pentru cine o are… cine nu, poate citi în timpul liber).

1. Zilele Amanţilor de Corina Ozon- se putea să nu citesc eu cartea Corinei? Proaspătă, amuzantă, actuală – o lectură ce vă va ţine în priză! Şi dacă nu vă ajunge, staţi liniştiţi – noi aventuri ale amanţilor sunt în pregătire. (P.S. am avut ocazia să îi iau şi un interviu Corinei pentru site-ul GoodRead.ro şi, pe această cale ţin să îi mulţumesc încă o dată pentru amabilitatea de care a dat dovadă 🙂 )

2. Înainte să adorm de S.J. Watson- un thriller psihologic captivant despre o scriitoare care, în timpul somnului uită tot ce i s-a întâmplat în timpul zilei. Cu fiecare capitol apar noi date despre trecutul eroinei. O  carte surprinzătoare pe care vă invit să o citiţi!

3. Pe când eram o operă de artă de Eric-Emmanuel Schmitt – acest autor este, fără îndoială, revelaţia mea pe anul 2014! Am citit multe cărţi ale sale şi, toate au avut acel ceva special!  Tocmai am terminat de citit romanul Pe când eram o operă de artă şi nu vă pot spune decât că am numai cuvinte de laudă la adresa lui! Poate un om să renunţe la condiţia sa, pentru a deveni o operă de artă? Cum se va simţi apoi? Ce va învinge în cele din urmă: faima sau iubirea – cel mai pur şi mai uman sentiment? … Vă las pe voi să aflaţi asta!

Voi ce aţi mai citit?

18 gânduri despre “Ce am mai citit

  1. Pingback: Book Blogger Tag – Illusion's Street

  2. Pingback: The Talks: Viața ca o operă de artă - De-ale Dianei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.