D'ale mele

Jurnal… și nimic mai mult

largeSăptămânile astea am oscilat între bine și rău… Am fost mai ceva ca un pendul. Acum mă simt confuză și epuizată. Încerc să fac uz de cuvinte dar parcă și ele mă refuză… Partea bună e că am cunoscut oameni frumoși ce mi-au intrat în suflet.

Astăzi e 25 februarie, încă… în acest moment ceasul indică 20:36. Mintea-mi zboară aiurea și-ncerc să mă conving de… nu, uitați aia, nu mai vreau să știu nimic, de fapt o să și tai partea aia…

Afară e noapte… cred că și plouă. Stau doar cu laptop-ul pornit în cameră și… scriu, ce-aș mai putea face altceva? Când o să accept oare că totul pentru mine se învârte-n jurul scrisului? Când o să văd că nu e ceva ce trebuie făcut pe ascuns? Când o să accepte și…

În casă liniște, doar în mine e zbucium???

Meșteresc – chiar nimic, dar am  multe planuri cu blogul, cu Astrid și cu GoodRead.ro, Dar oare unde vor duce toate astea? Ce finalitate vor avea?  

Ascult liniștea. Mai devreme aveam o stare euforică de la… cartofii prăjiți cu telemea rasă și ketchup și de la compotul de ananas (făcut în casă!!!), îmi venea să dansez. Dar acum, sunt eu și prietena mea liniștea!

Citesc Natașa, bărbații și psihanalistul – dar mai multe despre carte în zilele ce urmează. 

Mă gândesc la mine, la ce-mi place să fac… oare am un viitor în țara asta a superficialului? Oare ei o să mă accepte vreodată pentru ceea ce vreau eu să fac – să scriu?

Am învățat că trebuie să bați la cât mai multe uși!

Sunt recunoscătoare tuturor celor care mă încurajează atunci când gândurile mi-o iau razna!

Aștept răspunsuri… a, și-o iubire la început de primăvară!

Îmi doresc pace, liniște, și… știți voi, am scris și cu un rând mai sus! 

Voi ce mai faceți, dragii mei?

Anunțuri

14 gânduri despre „Jurnal… și nimic mai mult

    1. Pe buuune! Mulți ani trăiască! Mulți ani trăiască! La muuuuuuuuuulți aaaaaaaaani! Cine să trăiască? Cine să trăiască? Adelina să trăiască! Adelina să trăiască la mulțiiiiiiiiiii aniiiiii! Și baftă la BAC :*

  1. Uită-te la serialul „englejilor” despre românașii noștri și îți vei da seama că mai bine aici, decât printre străini, asta dacă nu l-ai văzut deja, desigur. Merge perfect cu niște cartofi prăjiți cu ketchup și telemea! 😀

    1. Nu, că de plecat nu aș pleca… poate doar în vizită – sunt pasionată de civilizația britanică, în domeniul ăsta mi-am dat și licența… doar că, îmi pare rău că la noi în țară oamenii care scriu și care vor să facă ceva cu talentul lor sunt tratați cu… partea din spate a corpului!

      1. Păi, mnah, stii vorba aia nouă cum că acum nu se mai poartă ca românu’ să fie poet, se caută să fie cât mai Moet! :))) Dar cum prin venele lui Astrid a ta nu curge șampanie, ci talent, nu cred că mai este nevoie să punem în balanță pentru a vedea care valorează mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s