Alina Marinescu: Asasin la feminin

alina marinescu

 

Ieri am vorbit despre o carte de suflet… azi vom vorbi despre una mujer de armas tomar (cum s-ar spune în spaniolă) i.e. o femeie periculoasă-n draci. Alina Marinescu e un personaj aparte creat de Monica Ramirez… Nu, mai bine tai propoziția asta – ele două sunt un tot unitar ca un tic și-un tac al unui ceas (elvețian desigur).

Când am primit cărțile nu știam la ce să mă aștept. Un fel de Miss Marple modernă? O Melania Lupu updatată? Un James Bond feminin? Sherlock Holmes în fustă? Hercule Poirot fără mustață? Maigret (și așa la început mi s-a părut, nu știu de ce, cam feminin numele)? Dar nu! Alina e complet diferită. Atât de distinctă încât nu am mai așteptat să termin de citit seria și vă vorbesc despre ea acum!

O tânără rebelă recurată de un agent operativ de care crede că este îndrăgostită. Moartea devine partea din viața ei, doar se transformă într-un asasin! Orbită de dragoste, îi execută toate comenzile lui Alex care trebuie să se confrunte cu caracterul problematic al Alinei pentru a o transforma într-o armă letală… o unealtă a morții, dacă vreți.

Alina e un personaj plin de forță, construit impecabil. Viața ei e plină de intrigi, acțiune, răsturnări de situație… Iar de povestea ei de „dragoste” ce să mai zic – e una extrem de zbuciumată. O adevărată seducătoare ce te prinde în mrejele unei povești parcă ruptă dintr-un film, dar inspirată din realitate!

2670847_orig

Și relatarea se oprește fix aici. Dacă vreți să aflați mai multe căutați seria Alina Marinescu semnată de Monica Ramirez. Cu siguranță vă va surprinde plăcut.  Abia aștept să trec la următorul volum, al doilea… Am luat o mică pauză pentru a mări suspansul. Dar sunt pregătită s-o urmez pe Alina în următoarea aventură!

11 gânduri despre “Alina Marinescu: Asasin la feminin

  1. esti abia la al doilea volum?!!n-o sa te poti opri pina le termini si apoi vei astepta(ca mine)cu nerabdare ultimul volum.sint curioasa care din personaje iti va ramine la suflet cum spun eu.
    lectura placuta!monica merita sa-i citesti toate cartile nu doar aceasta serie.

  2. Pingback: Leapșa printre cărțile contemporane românești – Illusion's Street

  3. Pingback: Lansare Castele de Nisip la Pitești – Illusion's Street

  4. Pingback: Serii de cărți pe care nu le-am terminat - De-ale Dianei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.