Cafeneaua Soarelui · Dezbaterea de Vineri · La plimbare pe străduţă

Threesome… want some?

threesome

E vineri seara… deci e timpul pentru o nouă discuție! Dacă de dimineață vorbeam despre amanții Corinei de ce să nu discutăm acum despre threesome?

Da, ați citit bine! Threesome nu se rezumă doar la sex în trei, ci și la relații amoroase în care sunt implicate (cu acordul fiecărui membru) trei persoane. Pentru varianta b) cred că e mai relevantă denumirea franțuzească de menage-à-trois. Cum ar veni, de ce să-ți iei nevastă și amantă când le poți avea pe amândouă sub același acoperiș, ba chiar să se și înțeleagă… să și faci sex cu amândouă în același timp? (Analog pentru doamne). Și totuși gospodină pentru doi bărbați / singur între două femei?

Dacă ne rezumăm strict la actul sexual, numeroase cupluri consideră acest act ca fiind extrem de incitant, un adevărat stimul – chiar un revitalizant al relației. Însă, nu intervine teama de a-ți pierde partenerul în favoarea „taberei adverse”? Sau poate tu vei fi cel/cea mai încâtat(ă) de prestația noului / noii venit(e).

Ca o romantică incurabilă tâmpită mai am o nedumerire: poate fi vorba de iubire într-o astfel de relație în trei?

Reclame

13 gânduri despre „Threesome… want some?

  1. Sincer,de ceva vreme am ajuns la concluzia personala ca dragostea nu are nimic de-a face cu respectul , camaraderia si prietenia. Ca se intercaleaza putin sau mai mult , habar nu am , insa cam orice strat de miere se termina. Ajungi la etapa in care intervine rutina si obisnuinta. Cred ca am uitat de chimie , desi , chiar la varsta mea , mai visez…pana la urma , fiecareuman are fantezii erotice , nu?
    Cat despre viata in trei , de ce nu? Se poate….Atat vreme cat exista toleranta si intelegere , poate exista armonie….si nu-mi atrage atentia cu chestii religioase… 😀

    1. Dar cine a zis de chestii religioase? Uneori dragostea imi pare mai mult un mit… e mai mult vorba de chimie, prietenie, respect… s-o putea și în trei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.