Inspirație la feminin (serial) · La feminin · La plimbare pe străduţă

Exilată de bună voie

cel cu care o sa ma marit

Că nu mă grăbesc la măritiș am mai zis! Mi-e milă de cele care nu-și văd existența decât alături de un el care nu le vrea și de care țin cu dinții. Știu pe una care-și exaspera iubitul atât de tare încât săracul nu mai știa cum să o facă să-nțeleagă că s-a terminat – a și bătut-o și tot nu a înțeles!!! Cum naiba mai vine și asta?

Sau să te împaci de 123456789009876543210123456789009876543210 ori cu cineva doar să nu rămâi singură. Nu, nu-i o rușine că te-ai despărțit! Nu trebuie să te amăgești că se va schimba, nu mai e copil – nu mai are caracterul în formare! Nu se va schimba, decât pentru puți timp poate – știi cum se spune despre lupul care își schimbă părul. O admir sincer pe doamna Carmen, colega mea de la facultate care avea 50 de ani, a avut curajul să spună nu! De ce să-ți trăiești viața alături de cineva care nu te face să te simți frumoasă, iubită, apreciată, dorită? (Asta cred că e valabil și pentru unii domni, dar azi vorbim despre doamne și domnișoare).

Renunță la ideea că vei purta un stigmat și bucură-te de viață, și așa-i scurtă! Și tu ți-o irosești cum? Exilându-te de bună voie în ceva ce nu poate fi numit relație? Asta-i bună! Stai și cerșești iubire, nu știai că nu o s-o primești așa? Îți plac legăturile bolnăvicioase? Vrei să fie ca-n Fifty Shades – îmi pare rău, Grey o iubea pe Ana și avea grijă de ea când nu o biciuia!

De ce-ai nevoie de cineva care nu are nevoie de tine?

Reclame

21 de gânduri despre „Exilată de bună voie

  1. Cunosc astfel de oameni,chiar de curand se sui unu pe bloc,in cartierul meu natal…de ce?…santaj emotional…nu te impaci cu mine,ma omor…vai oamenii astia care nu accepta despartirea sunt bolnavi mey.Cate fetite nu S-au dus de la despartire

  2. corect, ferm, adevarat. relaia-i menita a intregi, nu a eticheta favorabil intr-o optica sociala gresita individul. si decat colivie-n doi de dragul perceptiei exterioare care nu intregeste si nu fericeste, freedom e ce-i preferabil. 🙂

  3. Complicat… 🙂 Fiecare are motivele lui. Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât mai complicat. Asta nu înseamnă că militez pentru „împreună cu orice preț”, Doamne ferește! Spun doar că sunt mai multe aspecte ale problemei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.