NU = ?

Văd că se tot discută subiectul ăsta așa că-mi permit să-mi expun și eu umila părere, că de aia am blog (la naiba!). Țin să menționez că scriu articolul ăsta din pură indignare și că nu mă alătur niciunei campanii mai mult sau mai puțin kitschoase reușite. Dacă stau bine să mă gândesc, nici nu știu cât de reușit va fi… dar vreau și eu să adresez câteva cuvinte unor domni  bestii.

nu

O femeie când spune nu, păi înseamnă că a spus NU! Nu vă mai luați după prostia aia de stereotip că la femei nu = da, că nu e!

Oricum e femeia aia, chiar dacă e cea mai penală curvă, asta nu-ți dă dreptul să-ți satisfaci pornirile animalice folosindu-i trupul fără voia ei! Fiți bărbați inteligenți și convingeți-o în alt mod. De fapt, nici animalele nu fac sex așa aiurea: dați televizorul de pe Taraf TV pe un post de documentare (Animal Planet, Nat Geo Wild, Digi World, Visat Nature) și veți observa că au și ele niște ritualuri de împerechere! Cred că nici Neanderthalienii nu se f*** (scuzați expresia, rețineți conținutul) random...

„Sex surpriză”? Ăsta în mod clar nu e sinonim cu violul. „Sex surpriză” e atunci când vrei să-i faci o surpriză iubitei. Cum naiba să crezi că dacă violezi o fată / femeie îi faci o surpriză? Ah, da, una neplăcută – sorry, eu nu am înțeles substratul!

Întotdeauna am considerat că astfel de specimene ar trebui castrate dar, dacă stau bine să mă gândesc, nu le-ar strica un sejur într-o stațiune de genul celei care se află la intrarea în orașul meu (știți voi care, începe cu „Co” și termină cu „libași”).

24 de gânduri despre “NU = ?

 1. Oamenii sunt prost informați. Nu violatorii au zis chestia cu sex surpriză, au zis-o alți oameni ce au scris articole despre asta. Și nu, nu îi susțin pe violatori.

  Eu am idei de niște pedepse dacă rămân ăștia fără.

  1. Nici nu contează cine a zis chestia cu sex surpriză, ideea e că nu se pupă cu violul! Eu nu înțeleg cum de unora li se pare în regulă ceea ce au făcut ăia… că nu știu cum să le zic.

 2. Eu, una as opta pentru niste legi sanatoase, sa nu mai aiba curajul si tupeul alte animale bipede sa infaptuiasca astfel de acte infioratoare…
  Ai violat, ti se taie p**a!
  Furi, taiem mana!
  Frate, niste legi din alea cu pedepse capitale si eventual, executii publice… ca doar asa ii potolim!!

  1. @Denisa, Cam ăsta era sistemul juridic pe la 1400. Întreaga omenire, a decis să-l mai modifice pe măsură ce au trecut anii. Şi cred că au avut şi motive s-o facă.
   Execuţii publice?! Ţi-ar plăcea să vezi aşa ceva? Ciudat, mai ales pentru o fată/femeie.
   Apropo, acum două săptămîni, cînd nu izbucnise nebunia, erai tot aşa de vehementă într-o zi obişnuită?

   1. Crede-mă că o cunosc pe Denisa și chiar e! Cât despre execuții publice, nu cred că i-ar plăcea, dar alte pedepse menționate de ea mi se par potrivite pentru astfel de criminali.

     1. Și ție ți se pare normal ce fac astfel de indivizi? O femeie violată nu își mai revine niciodată cu tot sprijinul psihologic!!! Ăștia stau în pușcărie cât stau și apoi sunt liberi să facă iar ceea ce au făcut!

          1. Eu zic că da. Întrebarea era: „De ce crezi că omenirea a renunţat la pedepsele alea care vi se par potrivite?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.