Biblioteca de pe Străduţă · La plimbare pe străduţă

Scriitor…escu

De ceva vreme eu și colegii mei din echipa GoodRead.ro (adică Diana și Adi ) lucrăm la un proiect secret… Ba i-am mai dat de lucru și Cristinei Mureșan-Toth – the coolest illustrator around!

Proiectul nostru e deja pe ultima sută de metri – deci vă pot dezvălui câteva lucruri despre acesta. Sigur vă întrebați la ce am tot lucrat noi departe de ochii lumii? Ei bine, la o revistă literară! Și nu, nu este vorba despre genul ăla de revistă plictisitoare plină de formulări pompoase. Scriitorescu  – după cum i-am dat noi numele – va fi o revistă fresh, dedicată iubitorilor de carte și nu numai! În paginile sale veți găsi totul despre cărți și scriitori de la A la …escu + surprize (articole speciale, texte de la cititori, concursuri, …).

De ce o revistă? Deja aveți un site!

Sincer, de mult îl băteam la cap pe Adi cu problema asta și din momentul în care a intrat și Diana în echipă nu a mai avut de ales :mrgreen: Ideea e că o revistă îți permite să îți lărgești orizontul, să abordezi și alte teme, să crești într-un mod diferit față de celelalte site-uri/bloguri de carte.

 Dar nu e greu? Nu vă dă bătăi de cap?

Oh, ne mai dă bătăi de cap. Elaborarea unei reviste de calitate e un proces destul de migălos. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării. Însă tot ceea ce facem – facem cu drag, așa că nu prea luăm în seamă lucrurile de acest gen.

La ce să ne așteptăm de la Scriitorescu?

Așa cum am spus – la multe chestii faine! Am pregătit articole, interviuri și povești din cele mai diverse… Ah, ba chiar vă așteptăm și pe voi să contribuiți cu povestioare, eseuri, reportaje (nu ne limităm la un anumit format neapărat)! Pe cele mai interesante le vom publica și promova! Mai multe detalii despre asta găsiți în anunțul oficial!

E proiectul tău e normal să-l lauzi!

Da e! Adevărul e că mereu e loc de și mai bine. Dar, credeți-mă pe cuvânt, Scriitorescu chiar va fi ceva WOW!

Curând o să revin cu alte detalii! Până atunci o să vă mai dezvălui încă un lucru extrem de interesant: coperta realizată de Cristina Mureșan-Toth! Nu-i așa că-i faină!

scriitorescu

 

Reclame

25 de gânduri despre „Scriitor…escu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.