D'ale mele

Vrei s-ajungi la Hollywood?

Vrei s-ajungi la Hollywood, nu?

Visele nu-ți mai încap nici în geamantanul ăla mare pe care l-ai umplut cu haine de firmă când ai fost în Dubai cu „yuby” (45 minim și dacă ești norocoasă, burtă, chelie, portofel gras, lanț de aur). Vrei s-atingi stelele, dar nu ălea de pe cer – tu vrei staruri în carne și oase și, evident, să vezi constelația Walk of Fame.

Te vezi on top of the world, baby și tu n-ai luat nici măcar BAC-ul (și-ai avut deja trei încercări!). Dar cui îi trebuie carte să fie vedetă? Ești frumoasă, sprințară și (cel mai important) îl ai pe „yuby” (de fapt e sponsor, dar să păstrăm aparențele).

Sigur o s-ajungi pe sticlă… sau poate o s-ajungi să stai noaptea c-o sticlă de Metaxa și-o să te îneci în ea. Ai plătit un preț cam mare pentru-o garderobă ca a lui Carrie Bradshaw și pentru toate celelalte vise de copilă zăludă. Și, mai ales, ți-e silă când se pune „yuby” (sponsorul) peste tine ca un iepure obez ce e. Ți-e dor să ieși cu fetele-n parc, să beți un suc la o terasă, să vă uitați după băieți mai mari, să bârfiți. Ți-e dor să fumezi pe-ascuns de maică-ta și taică-tu… de când nu i-ai mai sunat? Ți-e dor să te duci la bunici la țară și bunică-ta să te răsfețe cu plăcinte?

Chiar îți place să faci pe proasta îmbrăcată-n chiloți cu paiete la TV? N-o să ajungi să bei cafea cu Angelina-n ritmul ăsta!

Lasă dracu’ prostiile și respectă-te, la cum o arzi  acum n-o să te ia nimeni în serios!

hollywood
sursa foto: http://emrecan22.deviantart.com/

Reclame

12 gânduri despre „Vrei s-ajungi la Hollywood?

  1. Când ai fost minţit de părinţi, profesori, politicieni, religii, prieteni. iubit/iubită…şi crezi că asta este REALITATEA, cum să nu te refugiezi în iluzii, vise, speranţe?!

  2. Cum un caz particular ?! ASTA se petrece în realitate. Se transmite de la o genetaţie la alta o ştafetă ortăvită a unei educaţii iresponsabile. Este şi motivul pentru care lumea noastră arată în halul ăsta.
    Ce-i aia de bună voie?! Păi voia, bună/rea este rezultatul acestor condiţionări aflată la toate nivelurile…familiar, şcolar, social…Ceea ce cred oamenii că sunt, ideile despre lume sunt concepte, nu realităţi experimentale , nu sunt rezultatul proprilor descoperiri interioare. DA ! Va trebui ca fiecare să afle răspunsurile mergând pe calea sa UNICĂ, deoarece suntem UNICITĂŢI, nu turmă. Din nefericire nu numai că nu ne găsim calea(nici n-o căutăm), dat DIRECTIA în care merge omenirea este greşită, motiv pentru care ne merge din rău în mai rău. Nu este un dat, o pedeapsă, sau o întămplare cele ce se petrec. Acestea sunt urmarea modului INCONŞTIENT în care presupunem că trăim…

      1. Eu încerc să expic REALITATEA existentă, fondul problemei, faptul că lumea merge într-o direcţie greşită, iar cauzele sunt condiţionările. Aceste condiţionări au ajuns să facă parte din mintea noastră, să ne identificăm cu ele, să fim ceea ce nu suntem cu adevărat…Toată construcţia mentală este astfel viciată…Noi nu suntem găndurile, credinţele, cunoştinţele căpătate…suntem INFINIT mai mult, iar despre acest infinit vorbesc eu, infinit ce trebuie descoperit în mod individual renunţând la trecutul mort şi la viitorul inexistent. Rămâne astfel singura realitate, cea a PREZENTULUI atemporal…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.