Biblioteca de pe Străduţă · La plimbare pe străduţă

Anamneza Anei Săndulescu

Probabil vă-ntrebați cine-i Ana Săndulescu. Alții, poate mai experimentați decât mine o descriu în felul următor:

[…] o cititoare pasionată și o căutătoare îndârjită, calități pentru un scriitor de cursă lungă. Scrisul ei este o combinație puternică de sensibilitate acidă, spirit de observație și abisalitate. (Dan Lungu)

[…] Frazele ei sunt ca niște fulgere în plină noapte, te țin mereu în suspans, te obligă să ai încredere că la capătul vijeliei literare personajele vor construi un singur punct geografic, viața atât de rapidă. Cred cu toată convingerea că Ana Săndulescu e unul din pariurile câștigate ale noii generații de prozatori. (Paul Gorban)

Cum o văd eu pe Ana? O scriitoare ce debordează de creativitate – de asta m-au convins romanul ei de debut și interviul pe care i l-am luat de curând pe GoodRead.ro. Sunt sigură că interviul v-a trezi câtorva dintre voi apetitul de a citi romanul, de restul mă ocup eu chiar acum 😉

Coperta-Anamneza-Ana_Sandulescu

Anamneza e un roman pătrunzător. Îți intră până-n cele mai adânci colțuri ale minții și nu-ți mai dă pace.

Trezită dintr-o comă profundă, adolescenta se hotărăște să-și trăiască viața din plin. Căutându-se pe sine o ia pe un drum presărat cu droguri, relații tensionate cu părinții, relații eșuate, bisexualitate… Alături îi este Jurnalul, ce are mai mult un rol de mentor decât de confident (zic eu).

Luisa se cautapaă pe sine… însă ea e parte din noi toți. Da, din noi toți – pentru că nu există om să nu fie bântuit de acel demon al frământărilor, al regretelor pentru lucruri ce s-ar fi putut întâmpla.

Actual, șocant, profund – romanul ăsta le are pe toate! Și nu exagerez când spun asta. Ana Săndulescu debutează cu un buildungsroman ce nu are cum să treacă neobservat.

Dar gata – ăsta nu-i un comentariu literar, nu-i nici măcar recenzie… e doar o invitație la lectură. Citiți! Scriitura Anei e absolut ireproșabilă, iar povestea… asta trebuie să aflați voi!

Aștept păreri de la voi, iar de la Ana aștept cu mare interes un alt roman!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.