Indispensabilă pentru… jurnalul Dianei

Bună, bloggeri și cititori! Încep prin a vă face o dezvăluire: Diana are un jurnal. Bine, nu e un jurnal propriu-zis. Nu, nu mă refer nici la blog. Are ea un carnețel secret în care scrie de zor.

sursa foto: Pinterest
sursa foto: Pinterest

Își notează acolo gânduri, momente, trăiri, fețe, zâmbete, iubiri trecute, idei pentru roman, idei pentru blog, nume ce-ar vrea să le uite, așteptări lungi și inutile în nopți fără sfârșit. Cred că vă puteți imagina și singuri cam ce ar scrie ea acolo (bine, uneori desenează inimioare sau chestii abstracte – asta rămâne între noi 😉 ).

Diana ține nespus de mult la acea bucățică externă a sufletului ei. Însă oare ce-ar fi „jurnalul” ei fără mine? Ar fi ceva extrem de banal, credeți-mă! Să vă explic: sunt o ștampilă… sau, mai bine spus, o datieră. Diana mă folosește pentru… personalizare și aducere aminte.

 Ce-ar fi paginile pe care le scrie fără mine? Ar fi doar niște înșiruiri – unele fără sens. Eu o ajut să-și amintească zile-n care a zâmbit sau zile-n care a vrut să stea în pat folosindu-și pătura drept scut. Ce rost ar avea să scrii toate astea dacă n-ai mai ști în ce clipă s-au petrecut? Și nu – nu era mai ușor să pună data cu pixul – Diana voia ceva mai deosebit.

Îmi dau importanță? Nu. Sunt o ștampilă ca toate ștampilele – suntem pe cât de formale, pe atât de ingenioase!  Îi ajutăm pe oameni să marcheze tot ce e important.

Ah! Am uitat să vă spun cum mă numesc: sunt Ștampila momentului de la Colop! Încântată de cunoștință! Sper să ne mai citim pe aici!

Să aveți numai momente frumoase, dragi cititori!stampila-momentului_colop_superblog

P.S.

Condeiul a conspirat cu datiera și au creat acest text pentru a treia probă din competiția SuperBlog 2015!

4 gânduri despre “Indispensabilă pentru… jurnalul Dianei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.