Femeia chic – scurt ghid de recunoaștere

sursa foto: glamradar.com
sursa foto: glamradar.com

O vezi pe stradă cu-n mers de felină, o vezi într-o cafenea sorbind elegant dintr-un latte, într-o librărie… o vezi peste tot – e genul ăla de femeie de-ți rămâne întipărită în minte pe veci!

Femeia chic e extrem de ușor de recunoscut. Emană delicatețe și siguranță deopotrivă. Atrage privirile nu prin stridență, ci prin eleganță și naturalețea gesturilor.

Femeia chic este cel mai reușit exemplar feminin.  Spre acest statut tind toate, chiar și pițipoancele… și nonconformistele care neagă vehement acest lucru! De ce? Pentru că a fi chic nu se rezumă doar la haine, farduri, coafuri… E o stare de spirit, dar și o atitudine!

Nici măcar eleganța nu se rezumă doar la haine. Stilul vestimentar ne reflectă starea de spirit, gusturile, vârsta (uneori) – e un fel de carte de vizită. Însă eleganța înseamnă mult mai mult de atât. Ea este mai mult despre gesturi; despre comportament; despre abilitatea de a crea, a te exprima, a te purta frumos!

Eleganța trebuie să fie mai întâi… spirituală, să zicem.

sursa foto: super-blog.eu
sursa foto: super-blog.eu

Degeaba ai tu haine de la casa de modă ELLIS dacă nu știi să te porți pe măsura lor. O atitudine elegantă nu înseamnă a fi arogantă. Eleganța înseamnă să știi când să vorbești, ce să vorbești, când să te abții, să știi cum să te porți în cele mai diverse situații. Femeia chic e practic cameleonică: știe să se adapteze la orice și face asta cu grație, nu cu sclifoseală!

eleganta
sursa foto: ellis.ro

Vestimentația e doar o completare, o extensie a pasiunii ei pentru estetic. Până la urmă exteriorul și interiorul sunt mereu în armonie, nu? O femeie cu un spirit elegant, va fi mereu bine-îmbrăcată (indiferent de câți bani cheltuie pe haine, dacă duce gunoiul sau se duce la operă). E în natura ei să atragă toate privirile … și uneori nici nu își dă seama de asta!

 Toate aceste lucruri o ajută și în relațiile interpersonale, cum am mai spus: știe cum să se poarte, cum și ce să vorbească. E grațioasă și hotărâtă în același timp. Femeia chic știe exact ce vrea în orice domeniu. Asta îi atrage pe domni mai mult decât orice decolteu adânc sau fustă micro-mini! (Apropo de asta: o femeie chic știe să își pună în evidență atuurile fizice fără a fi vulgară pentru că ea are și atuuri intelectuale).

chic elite
sursa foto chic-elite.ro

Pare complicat? Nu e deloc!  De aceea a apărut comunitatea Chic-Elite – o platformă inedită și interactivă menită să ajute femeile să ia deciziile cele mai bune în toate domenile. O comunitate menită să fie o adevărată rampă de lansare! De ce a apărut? Păi principalul motiv e acela că femeia chic e mereu cu un pas înainte!

Trebuie doar să îndrăznim și să facem un pas! Eu deja l-am făcut! De ce? Sunt convinsă că o să învăț multe și poate chiar o să descopăr lucruri despre mine pe care nu le știam. Și poate am și eu câte ceva să-i învăț pe alți: despre curajul de a spune ce simți, despre cum să treci peste eșecul într-o relație, despre comunicare… despre blogging (de ce nu?).

Femeia chic îndrăznește! Femeia chic e într-o continuă perfecționare (și acum are și suportul necesar!)!


P.S.

Articol scris pentru SuperBlog!

12 gânduri despre &8222;Femeia chic – scurt ghid de recunoaștere&8221;

  1. dupa mine, femeia chic, este femeia anilor ’20-’30, mica burgheza…din Micul Paris, de odinioara! ador perioada aceea, si genul femeii din acea epoca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.