Tata este gras

tata este gras

Pentru început, țin să menționez faptul că eu nu-mi imaginez viața cu un copil, dar apoi cu cinci!!! Cum o fi, Doamne? Cinci perechi de mânuțe murdare și lipcioase care se prind de tine. Cinci guri urlând după cine știe ce jucărie. Un iad pe pământ? Tocmai de aceea Tata este gras, unul din cele mai noi titluri din portofoliul editurii ACT și Politon, e mai mult decât o simplă carte de dezvoltare personală – e un ghid de supraviețuire.

Autorul este cunoscutul stand-up comedian Jim Gaffigan. Acesta povestește totul (evident) cu mult umor, probabil fără jena de a arăta lumii întregi că este depășit de situație!

Tata este gras promite să fie o carte savuroasă, un ghid pentru părinți extrem de original și… „prietenos-cu-familia”… Poate-ar trebui să reformulez asta un pic, nu sună tocmai bine. „Cel mai înspăimântător aspect al lui «prietenos-cu familia» este că îţi spune că vor fi prezente şi alte familii. Alte familii vor avea prin definiţie copii, ceea ce înseamnă şi mai mult ţipat. Copiii au tendinţa de a se comporta la fel de urât precum cel mai prost crescut copil din încăpere. Legile fizicii ne spun că dacă există un copil care ţipă şi aleargă pe holul unui hotel, toţi ceilalţi copii vor ţipa şi vor alerga pe holul hotelului.” (fragment din carte)

Însă vom afla ceva mai multe despre carte după lansare, probabil. Tata este gras chiar mi-a stârnit interesul prin perspectiva inedită din care promite să abordeze lucrurile. Lansarea va avea loc pe 8 decembrie, iar participanții se vor delecta și cu un moment de stand-up susținut de Radu Gheorghe și invitații săi.

P.S.

Cineva (Rapunzel – să-i zicem) mi-a șoptit că urmează să apară și un audiobook Tata este gras în lectura lui Radu Gheorghe.

Update:

Detalii despre lansare aici!

9 gânduri despre “Tata este gras

  1. Pingback: Te invit la o lansare de carte + audiobook! ⋆ Ioana Radu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.