D'ale mele

Prinde gustul… sănătății! (schiță de campanie)

Nutrivita-Logo-w1200-300x104

Nu-mi vine să cred că în sfârșit am terminat! Sper să le și placă ideea mea! WOW, chiar am terminat prima mea campanie? Parcă mai ieri primeam această propunere…

Mi s-au pus la dispoziție toate resursele de care aveam nevoie: partenerii SuperBlog! De aceea nu am stat pe gânduri nici măcar o clipă. La SuperBlog am reușit să facem lucruri chiar faine, nu putem face noi o campanie mișto de promovare?

Ia să vedem dacă e totul în ordine! (Deschid prezentarea cu propunerea de campanie.)

 • Titlul campaniei: Prinde gustul… sănătății!
 • Obiectiv: promovarea unui stil de viață sănătos și a unei alimentații sănătoase.
 • Perioada: decembrie 2015 – decembrie 2016.
 • Observație 1: vom pune accent pe produsele fără gluten (biscuți fără gluten și fursecuri) deoarece tot mai multe studii arată cât de nociv este acest element întâlnit în alimentația comună. Deși foarte răspândită, informația cu privire la aspectul dăunător al glutenului, aceasta se pare că nu este înțeleasă cum trebuie. Ar trebui realizat un filmuleț educativ în genul:
 • Observație 2: nu vom neglija totuși nici alte produse Nutrivita ce contribuie la un stil de viață sănătos: suplimente nutritive, shake-uri proteice… Vom pune accent și pe nutriția sportivă!
 • Parteneri media:
  • Creadiv – creare logo și alte elemente vizuale de impact. Pot contribui și la crearea spot-urilor publicitare (ar fi ceva interesant pentru ei);
  • Comunicate de presă, PRwave – publicare de articole, știri, etc.
  • Radio Lynx – realizarea de spot-uri radio și emisiuni informative;
  • TVR 2 – emisiuni TV și promo-uri;
  • Zelist și toateBlogurile.ro – cooptarea de bloggeri noi, crearea de campanii/concursuri în blogosferă

Bun, până aici e totul OK! Avem promovare online și offline – avem! Bine, la capitolul promovare online am lăsat pentru final cea mai puternică forță: bloggerii parteneri și superbloggerii! Mi-o și imaginez pe Cristina (care e de trei ori super-mamă) scriind despre cât de important e să ai un stil de viață armonios! Sau Daniel Botea… parcă-ntr-un timp ne tot invita să „celebrăm” miercurea fără carne…

Și-ar mai trebui niște concursuri! Poate unele sportive în primăvară: crosuri, curse de bicicletă… ștafete inedite… darts (țintește sănătatea – cum ar suna asta?). De ce nu și niște șah – mens sana in corpore sano, nu? Evident, premiile ar fi unele delicioase și sănătoase!

Buuun, totul e OK. Pentru o priză și mai mare la public, o să organizăm și o serie de concerte. Tot TVR 2 ne va ajuta aici, apoi de promovare o să se ocupe restul! Trebuie să atragem și un public tânăr, nu? Până la urmă ei sunt viitorul! Ar trebui să alegem cu grijă vedetele ce vor cânta – nu pițipoance și sub nicio formă „vedete” ce promovează un stil de viață neadecvat! Concerte unde să nu se servească mici și bere ci produse sănătoase de la Nutrivita!

Bun, Diana – ai totul gata! Zic să te pregătești pentru ședință că acum se face ora cinci! Ai acoperit cam toate punctele și mesajul campaniei sigur va ajunge unde trebuie.

Poate cu ocazia asta vor realiza și românii că nu-i așa de greu să trăiești sănătos. Și, mai ales, să-și dea seama că sănătatea nu are un gust fad!

Hai, ești gata? Zic să-ți faci curaj și să te urci pe bicicletă, că tot promovezi un stil de viață sănătos… și-n drum poate te oprești după un baton proteic, nu după o gogoașă cu ciocolată (cum faci de obicei). Da? De acum punem accent pe SĂNĂTATE!


P.S.

Schiță de campanie imaginară pentru SuperBlog

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s