Pune coroana-n cui

Ți se pare că nu ești luată-n serios?

Ai impresia că atragi doar tipi nepotriviți cu care nu poți avea o relație?

Vrei să schimbi impresia pe care o lași celorlalți?

Draga mea, e foarte simplu! Mai coboară-ți privirea intens rimelată și născul pudrat din cer! Privește-n jur! Privește oameni-n ochi (nu iscodi după grosimi de portofel sau mașini). Normal, ca femeie trebuie să ai niște standarde bine puse la punct, dar coboară de pe norișorul ăla pufos, revino cu picioarele pe pământ și ia pulsul realității.

sursa foto: Pinterest
sursa foto: Pinterest

Pune-ți coroana imaginară-n cui și arată lumii cine ești tu cu adevărat. Machiază-te ceva mai natural și-n armează-te cu un zâmbet cald. Îmbracă-te drăguț, dar comod și nu țipător. Poartă tocuri, balerini, adidași – ce se potrivește ținutei tale. Și… zâmbește! Zâmbește, zâmbește, zâmbește (o s-o repet de câte ori e nevoie). Fii tu și vei cuceri lumea, crede-mă!

Cum să atragi persoanele potrivite dacă tu transmiți un mesaj diferit? Nu crezi c-ar cam fi timpul să-ți arăți adevărata față? Ce rost are carapacea asta de fond de ten + pudră + fițe?

Fă exercițiul ăsta o săptămână măcar. Vezi rezultatele. Vezi cum te-ai simțit fiind tu însăți și nu imitația lui Kim Kardashian (sper c-am scris bine). [Bărbații vor FEMEI, nu copile răsfățate, nu prințesici de carton, nu păpuși gonflabile (de-astea își pot cumpăra)]. Cum te-au perceput ceilalți (și aici nu mă refer doar la bărbați)?

Fii tu! E cea mai bună metodă de a reuși în orice. Renunță la superficialitate, la așteptări ce nu au legătură cu realitatea. Coboară de pe tron!

12 gânduri despre “Pune coroana-n cui

  1. Eu iau in serios chestia asta pentru ca am intalnit „printese”. Si, culmea, cand ajung acasa si isi dau coronita jos, nu sunt fericite….si ele cauta si cauta si cauta….!

  2. fiecare femeie poate deveni regina unui barbat dar ele vor regele, si din pacate este doar unul, care a fost si el la randu-i barbat. asta e secolu vitezei: cat se poate de repede, de mult, de usor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.