Chestii mișto de pe net 1/2016

A.S.

Pentru că îmi era tare greu să aleg recomandări pentru rubrica duminicală (și era și puțin nedrept) m-am gândit să „rebranduiesc” această serie de articole. De acum încolo, vă voi prezenta chestii mișto pe care le găsesc pe net: site-uri, proiecte, concursuri de creativitate, etc.

Sper să vă placă!

sursa foto: Pinterest
sursa foto: Pinterest

1. Un proiect interesant

Tot scormonind site-urile după fotografii pentru un proiect pe care am de gând să-l demarez foarte curând pe blog (nu spun ce, nu spun când) am dat de un proiect foarte interesant: A Beautiful Body Project.

Ce e A Beautiful Body Project?

Este o organizație non-profit ce țintește să devină sursa principală de documentare despre viața femeilor așa cum e ea de fapt, nu cum o prezintă revistele glossy. 24 de femei ce se ocupă cu fotografia, videografia și jurnalismul și-au dat mâna în crearea acestui proiect început de Jade Bell, dar acesta e doar începutul – numărul de voluntare e în continuă creștere.

A Beautiful Body Project e o platformă multi-media online unde femeile se pot vindeca de complexele cu care se confruntă sau de temeri: naștere, îmbătrânire, cancer, tulburări alimentare, alăptare, cezariană, violență domestică, abuz sexual, etc.

2.  De plictiseală

Pe buzzfeed (unul din site-urile pe care le accesez de n-șpe mii de ori pe zi) am găsit un articol cu 35 de locuri de pe internet pe care trebuie să le vizitați. Ce găsiți acolo? Mici joculețe sau site-uri pe unde să treceți atunci când vă plictisiți.

Preferatul meu? Craymachine. Nu știu de ce… dar îmi place. Doar dați click în pătratul portocaliu și tastați litere mici  (atenție: dacă ați apăsat caps lock, nu mai merge).

Și cam asta ar fi pentru azi! Promit ca săptămâna viitoare să vin și cu site-uri în română (asta dacă voi găsi).

Voi ce chestiuțe ai mai găsit pe net?

4 gânduri despre “Chestii mișto de pe net 1/2016

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.