Hai-hui prin lume (șapte conturi de Instagram care dau dependență)

Sursa foto: Instagram @uocolorado
Sursa foto: Instagram @uocolorado

E duminică, 19 iunie. Ziua a doua din mini-vacanță. Mulți sunt pe la grătare sau pe la piscine / plaje. Eu? Pe mine mă enervează vântul… E căluț, dar parcă un pic nașpa. Oi fi prea mofturoasă? Who knows. Astăzi prefer să călătoresc mental, deschid Instagramul -tărâmul de joacă al fotografilor – și-ncemp periplul meu prin conturile de care m-am îndrăgostit și pe care vreau să vi le recomand și vouă ca sursă de inspirație pentru scris / fotografii / vacanțe sau drept stimulent pentru visatul cu ochii deschiși.

Murad & Nataly Osmann – Follow Them!

Când vine vorba de a recomanda ceva mișto de văzut pe Instagram nici nu stau pe gânduri. Știți pozele alea după care mai toate fetele sunt disperate și-și obligă iubiții din dotare să le facă? Da, alea în care ea stă cu spatele la el și el o ține de mână. Ei bine, toată nebunia asta a fost inițiată de Murad Osmann iar conceptul (să-i zic așa) poartă numele (și hashtag-ul) #FollowMeTo. Muza lui Osmann este, evident, soția sa – Nataly. Pozele pe care le găsiți pe conturile acestea nu doar că sunt superbe, dar pur și simplu te introduc în altă lume! Eu nu mă plictisesc niciodată de ei, oricum vin mereu cu poze din locuri noi, dar chiar și pozele mai vechi sunt mereu surprinzătoare! Ah… pe Murad și Nataly îi găsiți și pe site-ul lor FollowMeTo Travel unde, dacă știți engleza, veți descoperi povești din culise, sfaturi de călătorie, poze incredibile, povești și multe altele!

National Geographic

A trecut ceva timp de când americanii de la National Geographic au șters granițele și au reunit nu doar oameni de știință ci și oameni creativi de pe tot globul cu scopul de a inspira, ilumina și educa omenirea și păstrându-și convingerea că explorarea, cercetarea științifică și povestitul pot face aceste lucruri. Legându-ne strict de subiectul pe care-l discutăm astăzi,  National Geographic are un concurs de fotografie renumit, însă nici contul de Instagram nu-i mai prejos! Locuri, oameni, animale, curiozități, momente imortalizate de fotografi iscusiți – aici găsiți de toate pentru toți!

Sam Horine

Pe newyorkezul Sam Horine l-am descoperit recent, însă fotografiile sale au acel ceva care-ți captează imediat atenția. Fie că imortalizează măreția naturii sau captează vibe-ul orașelor, Horine nu încetează să-și surprindă urmăritorii!

Lost In Thought

Pentru amatorii de fotografie urbană recomand contul de Insta Lost In Thought administrat cu mare artă de J.N.Silva. Prin lentilele sale, Silva captează viața, agitația, nebunia, impozanța și, totodată, poezia din tot ce înseamnă urban.

Earth Pics

Dacă totuși doriți o escapadă prin locuri interesante și poate mai puțin cunoscute, vă recomand și contul Earth Pics! Aflați voi de ce!

Voi ce instagrammeri urmăriți?

6 gânduri despre “Hai-hui prin lume (șapte conturi de Instagram care dau dependență)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.