Cafeneaua Soarelui · La plimbare pe străduţă

Prea mult s…

sursa foto: Pinterest
sursa foto: Pinterest

Nu-s vreo puritană. Cei care mă cunosc o știu. Cei care o citesc o știu – au destule articole pe blogul ăsta care demonstrează asta. Dar nu vi se pare că totul s-a sexualizat?

Când aud ce vorbesc copiii din ziua de azi îmi vine să-mi astup urechile. Cine e de vină? Societatea? Părinții? Media? Părerile sunt împărțite și-acum e moda cântecului ăla 1234 scos de Delia.

Sexul vinde. N-ați văzut câte reclame au conotații?

Sexul e peste tot. Puștoaice și puști se grăbesc să afle care-i treaba cu el deși nu-s pregătiți fizic 100% și psihic nu mai zic! Ce le pasă? E cool. Toți vorbesc despre asta, la TV, pe bloguri, pe stradă. Mai ești virgină? Clar ești o ratată (cică…).

Relațiile din ziua de azi se bazează prea mult pe sex și prea puțin pe alte aspecte. Ba chiar sexul e văzut uneori drept leac miraculos pentru relațiile ce-ncep să deraieze. Nu-i neg importanța. Sexul pentru o relație e ca uleiul pentru motor… Dar motorul mai are și alte componente și dacă lipsește una n-ar mai funcționa (logic!).

Ce vreau eu să spun? Sexul e minunat, relaxant, mistic, etc, etc, etc. dar procesul său de bagatelizare a început de ceva timp. Fă-l în dormitor, în baie, în bucătărie, în mașină, la mare, la munte – dar nu trebuie să știe toți, nici măcar fetele căci, nu-i așa, dragostea se face-n minim doi (see what I did here?). Ah, și ai și grijă cu cine-o faci căci sexul neprotejat poate veni la pachet cu tot felul de surprize (cei de la ARAS au o campanie interesantă în această vară în legătură cu acest aspect).

Sunt oare singura nebună?

Reclame

17 gânduri despre „Prea mult s…

  1. Vinde, într-adevar, foarte mult in online acum. In offline vinde de cand lumea, doar că mai cu..perdea, așa; pe la colțuri, pe centură…in general in locuri special amenajate (sau nu) 😀
    Problema e că ăsta a fost foarte mult timp un subiect tabu; încă mai e, dar, având o mai mare libertate de exprimare și mai multe locuri in care aceasta poate fi exercitată, subiectul s-a transformat într-un oarecare haos pentru ca lumea nu prea mai stie ce „să facă” cu el. Cu subiectul, adică 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.