Cafeneaua Soarelui · La plimbare pe străduţă · Vise Şi Oglinzi

Prea mult s…

sursa foto: Pinterest
sursa foto: Pinterest

Nu-s vreo puritană. Cei care mă cunosc o știu. Cei care o citesc o știu – au destule articole pe blogul ăsta care demonstrează asta. Dar nu vi se pare că totul s-a sexualizat?

Când aud ce vorbesc copiii din ziua de azi îmi vine să-mi astup urechile. Cine e de vină? Societatea? Părinții? Media? Părerile sunt împărțite și-acum e moda cântecului ăla 1234 scos de Delia (sincer, dacă dai vina pe piesa sau pe oricare asta poate că încă mai aveai de copilărit cum spunea și Radu ieri. Oricum chestia asta îmi miroase a manevră de PR).

Sexul vinde. N-ați văzut câte reclame au conotații?

Sexul e peste tot. Puștoaice și puști se grăbesc să afle care-i treaba cu el deși nu-s pregătiți fizic 100% și psihic nu mai zic! Ce le pasă? E cool. Toți vorbesc despre asta, la TV, pe bloguri, pe stradă. Mai ești virgină? Clar ești o ratată (cică…).

Relațiile din ziua de azi se bazează prea mult pe sex și prea puțin pe alte aspecte. Ba chiar sexul e văzut uneori drept leac miraculos pentru relațiile ce-ncep să deraieze. Nu-i neg importanța. Sexul pentru o relație e ca uleiul pentru motor… Dar motorul mai are și alte componente și dacă lipsește una n-ar mai funcționa (logic!).

Ce vreau eu să spun? Sexul e minunat, relaxant, mistic, etc, etc, etc. dar procesul său de bagatelizare a început de ceva timp. Fă-l în dormitor, în baie, în bucătărie, în mașină, la mare, la munte – dar nu trebuie să știe toți, nici măcar fetele căci, nu-i așa, dragostea se face-n minim doi (see what I did here?). Ah, și ai și grijă cu cine-o faci căci sexul neprotejat poate veni la pachet cu tot felul de surprize (cei de la ARAS au o campanie interesantă în această vară în legătură cu acest aspect).

Sunt oare singura nebună?

Anunțuri

15 gânduri despre „Prea mult s…

  1. Vinde, într-adevar, foarte mult in online acum. In offline vinde de cand lumea, doar că mai cu..perdea, așa; pe la colțuri, pe centură…in general in locuri special amenajate (sau nu) 😀
    Problema e că ăsta a fost foarte mult timp un subiect tabu; încă mai e, dar, având o mai mare libertate de exprimare și mai multe locuri in care aceasta poate fi exercitată, subiectul s-a transformat într-un oarecare haos pentru ca lumea nu prea mai stie ce „să facă” cu el. Cu subiectul, adică 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s