Provocare-concurs: Prejudecăți livrești

E luni pe ducă. Nu știu voi, dar eu am avut o zi tare ploioasă – septembrie adevărat! Prin urmare, eu și două prietene bune (Mili & Iasmy de la Literatură pe tocuri) ne-am gândit să vă înseninăm puțin inspirația provocându-vă la un concurs livresc tentant!

Ce puteți câștiga? Cele două cărți din imaginea de mai sus!

Ce trebuie să faceți?

A. Dacă aveți blog:

  • scrieți pe blogul vostru un articol despre prejudecățile pe care le-ați avut față de o carte / o serie de cărți / un gen literar / un autor și cum le-ați înfrânt (sau nu..)
  • în articol inserați următorul link-ul: http://literaturapetocuri.ro/category/recenzii pe orice cuvânt ce are legătură cu universul cărților
  • pentru a vă putea centraliza răspunsurile, vă rog să menționați la final că participați la concursul Prejudecăți Livrești organizat de Illusion’s Street și Literatură pe tocuri și puneți link spre acest articol (acest pas este foarte important, altfel nu vom vedea articolul).

B. Dacă nu aveți blog:

  • scrieți pe pagina voastră de FaceBook o postare despre prejudecățile pe care le-ați avut față de o carte / o serie de cărți / un gen literar / un autor și cum le-ați înfrânt (sau nu..)
  • în postare inserați un link-ul: http://literaturapetocuri.ro/category
  • pentru a vă putea centraliza răspunsurile, vă rog să menționați la final că participați la concursul Prejudecăți Livrești organizat de Illusion’s Street și Literatură pe tocuri și dați tag paginii Illusion’s Street (link) și setați postarea ca fiind publică (pentru a putea vedea articolul)

Cum și când va fi ales câștigătorul?

Cel mai interesant răspuns (indiferent de canalul pe care este publicat) va fi anunțat pe data de 3 octombrie 2016 după ora 16 pe acest blog!

Oare despre ce veți scrie?

P.S.

Despre prejudecățile mele livrești – în curând!