Leila (short story)

 • Da, iubito, nu uit să cumpăr lapte. Scuze, mă grăbesc să ajung la o întâlnire importantă. Te pup.

Virează spre stânga și simt cum corpul meu se unduiește o dată cu mașina. Continui să tac până ce el va închide telefonul. Mai e puțin și eu voi fi centru universului său, ea va fi doar o amintire care-l așteaptă acasă cu tocăniță. Eu îi sunt pasiunea, libertatea, dorința… tot ceea ce ea a uitat să fie. Schimbă viteza și-apoi îmi pune mâna  pe picior periculos de sus.  Zâmbetul meu, pașii mei, trupul meu și gândurile mele – toate i se supun lui în toate felurile în care ea a uitat. Bărbații nu adoră doar răsfățurile culinare, iar la finalul unei zile nu ar refuza să-și șifoneze hainele la finalul programului de lucru. Le place să fie provocați, întărâtați și răsfățați. Le plac aventurile și-adrenalina, apreciază femeile îngrijite și vioaie.

Și totuși… de ce după câteva ore eu devin doar un secret incomod? Ce e ironic e că ei i  se pare că a trecut pe locul doi, dar eu atunci pe ce loc sunt? Ce vor bărbații de fapt?

 • Hei, unde te gândești? Mă întreabă el cu-n zâmbet iscoditor. Nici n-am observat că am ajuns la hotel.

leila

26 de gânduri despre “Leila (short story)

 1. Femeile ‘inteligente’ au fost,sunt si vor fi mereu duplicitare,iar barbatii ‘inteligenti’,într-o permanenta cautare a femeii ideale inexistenta pe Terra.
  Un cerc vicios,întunecos,în care sistemul actual bazat pe iubirea aparentelor ce frapeaza simturile,pierde valorile iubirii neconditionate,unice,eterne,profunde,autentice,care implica trup,suflet si spirit,ducând la o degradare morala totala a speciei homo sapiens sapiens,iubirea devenind o marfa cumparata si comercializata de omul înselat de perceptii aparente,materialist, lacom,oportunist, lipsit de orice valori autentice ale nobletei elevate conferite de catre Tatal Creator.

 2. Raluca Anghel

  Foarte tare :)) cred ca toate avem ocazia in viata aceasta sa fim si aceea si cealalta 🙂 sunt doar niste roluri, depinde de noi cum alegem sa le interpretam

 3. M-ai lasat in expectativa. Chiar eram curioasa incotro duce toata povestea. Dar, da, mi-ai dat si de gandit cu chestia aia la care se gandeste ea, privind locul ei pentru barbat. Intr-adevar, femeia inselata cade, clar, de pe primul loc, dar nici amanta nu e tocmai pe locul 1.

 4. Adriana Ivan

  Bună întrebare… Dacă tot se întoarce acasă, cine e pe locul doi?
  M citit de curând o carte, scrisă din perspectiva amantei, Eu, cea de pe locul doi se numea.

 5. Hmmm… cred ca e grea si ipostaza asta, de cealalta. Totusi, daca o femeie nu alege sa fie inselata, cand esti amanta e clar chestiune de alegere.
  p.s. Prea scurta povestea, mai voiam. 😛

  1. Da, e o chestie de alegeri. Am mai scris apoi o poveste despre o amantă inspirată un pic de ce am scris aici, se numește Back to Black și o găsești în categoria povești 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.