Steve (Back to Black 12)

 • Și totuși, cum l-ai uitat pe Steve? Mă întreabă Kiara cu o mină serioasă și curioasă în același timp.

Ce întrebare bună. Cum l-am uitat pe Steve… Chiar așa, cum l-am uitat pe Steve… sau oare a rămas în vreun colț de-al ființei mele?

 • Nu cred că l-am uitat. Adică toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut împreună, escapadele noastre, diminețile pe care le petreceam eu scriind și el privindu-mă – au rămas stocate undeva în mine. Dar, vezi tu, și lucrurile urâte au rămas și, cumva, ele au atârnat mai greu în balanță. Știi și tu că intrasem în depresie… și de-acolo m-a scos Samir.
 • Samir… îngână ea dându-și ochii peste cap. Ești sigură că îl iubești sau nu cumva îi ești doar recunoscătoare? Știi… nu e corect ce faci, acum o să renunți la a-ți reface viața pentru că el e la închisoare și nu va mai ieși de acolo. Copilul tău are nevoie de un tată, de preferat unul liber. Și tu ai nevoie de un bărbat, ești tânără!
 • Îl iubesc pe Samir, îl iubesc mai mult decât l-am iubit pe Steve… sunt sigură că nu va mai fi un alt bărbat pe care să-l iubesc așa… și eu pot fi și mamă și tată pentru copilul meu!
 • Mda, asta spun multe femei: pot fi și mamă și tată, dar cât de greu o fi, te gândești? Și mai las-o încolo de iubire, știi doar că se duce… nu judeci limpede acum.

Ba judec foarte limpede… Până să apuc să îi răspund Kiarei telefonul îmi sună. E Steve, din nou. Oare nu a obosit să tot încerce atât?

Va urma

 

11 gânduri despre “Steve (Back to Black 12)

 1. Tare complicată e Aysun… încă nu mi-am dat seama dacă e sinceră cu ea însăși. Cred că ne vei surprinde cu deznodământul, deși cred că mai e mult până acolo. 😀

  1. Sincer, nu știu cum se va termina… Și da, Aysun e complicată… Sincer, niciodată nu am scris o poveste care să îmi reflecte propria stare atât de mult…

 2. Nu încerca sa întelegi o femeie deoarece nici ea nu se întelege pe sine.
  „Femeia e o creatura menita sa fie iubita, nu înteleasa.” – Sigmund Freud –
  „Un barbat poate fi fericit cu orice femeie,atâta timp cât nu o iubeste.” – Oscar Wilde –
  „Numai împreuna femeia si barbatul formeaza omul complet.” – Immanuel Kant –

 3. Mă gândeam că, niciodată nu este bine să intri în viața unui om dezorientat și vulnerabil în urma unei despărțiri dureroase. Nu vei putea avea certitudini cu privire la dragostea aceea, pierdută. Oricând ea poate răbufni, așa cum la fel de bine poate să nu mai apară nicicând.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.