La feminin · La plimbare pe străduţă

Frumoasă și… atât

sursa foto: Pinterest

Ești bună pentru-o noapte. Două. Hai trei, să fie. Și-apoi? Prima variantă: ieși în clubul fetele și, între un shot și-un dans, combini alt tip – că oricum are balta pește (dar oare nu ești doar o  pradă ușoară?). Varianta a doua (mai rară, când ajungi la saturație sau… înaintezi în vârstă)  ajungi să te întrebi ce e nu e în regulă cu tine.

Mai bine te-ai întreba ce e sub toate straturile tale de parfum, haine ostentative (a se citi de firmă), farduri? Nu, nu-i vorba despre trupul tău aici. Și bărbații (ăia ca lumea) au standarde, așa cum ai și tu. Când vine vorba de relații mai lungi vor femei inteligente. Nu, nu le plac gâsculițele, dar e mișto când ai cu cine schimba o vorbă, nu doar fluide corporale.

Cum ar mai trebui să fie o femeie? Amuzantă, interesată (și) de partener – nu doar de propria persoană, independentă… și lista poate continua, nu-s bărbat să mă dau cu părerea. Însă dacă ai ajuns să te întrebi de ce ai parte doar de aventuri pasagere și one night stand-uri, poate ar trebui să te gândești și ce mesaj transmiți! Tuturor ne plac chipurile frumoase, şi eu mă uit dacă văd o fată ca scoasă din Vogue sau Elle pe stradă, dar farmecul ei se duce cam repede. E cam trist lucrul ăsta? Sau îți place când se-ntoarce cu spatele după?

Ah și cred că știi și vorba aia: „doamnă în societate, gospodină în bucătărie și c**** în pat”. Și asta nu înseamnă că trebuie să fii vreo scorțoasă sau să miroși a chiftele în pat (vorba reclamei). Ne place sau nu, o femeie trebuie să fie polivalentă (dar nu e ca și cum noi nu am avea pretențiile noastre când vine vorba de un bărbat)  că frumoase suntem toate (fiecare în felul ei)!

Rezumând toate bălăriile scrise mai sus, nicio formă fără fond (nu formă a corpului și, în niciun caz, geometrică… și nici fond de ten!).

P.S.

Mai e un caz, femeile care-și irosesc frumusețea cu bărbați ceva mai… mari decât ele, dar am scris deja despre asta acum vreo doi ani.

Reclame

15 gânduri despre „Frumoasă și… atât

  1. Pentru majoritatea tinerilor frumusetea tine doar de perceptia celor cinci simturi primare,iar categoria acestor inoportunisti majoritari,grabiti în a-si satisface dorintele si satisfactiile simturilor incontrolabile, vor fi toata viata dezamagiti si nefericiti ceea ce în timp le va transforma viata într-un cosmar fara sens ce adeseori se îndreapta spre suicid fizic.

  2. Foarte adevărat ce ai scris aici. Din pacate asta e lumea în care trăim și foarte multe femei la fel ca și foarte mulți barbati se comportă cum ai scris tu aici. Probabil de asta si lumea în care trăim a luat-o razna, se pune baza doar pe sex și atât, in rest nu mai contează nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.