Dacă aș fi un autor

Rar dau reblog, dar articolul ăsta merită 1000 de re-distribuiri!

Personaje de Basm

N-am scris niciodată pe blog subiecte care pot da naștere unor polemici mai puțin constructive, așa că nici de data aceasta nu intenționez să isc discuții în contradictoriu. Însă am eu ceva nemulțumiri pe care mi le exprim din respect față de autori și cu dedicație pentru colegii iubitori de cărți din blogosferă.

Citeam săptămâna trecută o serie de interviuri ale unor autori români postate pe un blog al cărui nume nu am de gând să-l divulg pentru că, vorba aia, nu îți place? nu citești și nu dai follow!Și cum citeam eu așa constat cu stupoare că întrebările erau aceleași pentru toți, noroc că autorii erau diferiți și nu mă plictiseam descoperindu-i. Pur și simplu stăteam și îi admiram pe dragii noștri autori cum răspundeau pentru a n-șpea mia oară cu aceeași răbdare întrebăriicine ești?

Fără să îmi doresc a reproșa cuiva ceva, stau și eu și…

Vezi articolul original 637 de cuvinte mai mult

6 gânduri despre “Dacă aș fi un autor

  1. În general,autorii de geniu (din toate domeniile) si-au creat capodoperele cu o implicare profund sufleteasca si spirituala, contopindu-se adeseori cu propria-i lucrare, mergând pâna la sacrificiul de sine. Capodoperele lor, prin maiestria si desavârsirea autorilor, au evoluat si schimbat omenirea,însa cele mai autentice si absolute, au fost furate si tinute ascunse,sau falsificate si distruse, de cei ce conduc planeta Terra, care de milenii, ofera lumii lucrari surogat, falsuri bine prelucrate de minti sirete,diabolica, tinând masele departe de Adevarul Eliberator din sclavia milenara a minciunii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.