Ce filme am mai văzut (ediția aprilie + mai)

car parked on the street in grayscale

Cum am fost prinsă cu altele în ultima vreme, am rămas în urmă cu această rubrică – așa că astăzi vreau să recuperez. Oricum nu am văzut chiar atât de multe filme în lunile aprilie și mai la cinema, prin urmare nici n-am atât de multe de spus.

Primul film de pe listă este o capodoperă vizuală în toată puterea cuvântului. Loving Vincent (Cu drag, Van Gogh – la noi) este o animație în ulei, desenele fiind realizate în stilul faimosului pictor (și cam asta e ceea ce face filmul atât de deosebit). Povestea filmului: o scrisoare nelivrată, o adresă greșită, o călătorie ce ne va ajuta să-l cunoaștem mai bine pe Vincent Van Gogh.

De la al doilea film nu puteam lipsi, chiar dacă îmi place mai mult Universul DC! Avengers: Infinity War e un must see pentru toți amatorii de filme cu eroi (chiar dacă finalul e cam enervant, dar cred că era și timpul pentru altfel de final decât cele cu care suntem obișnuiți).

Eh, și-am mai fost și la Solo: A Star Wars Story. Asta mai mult din cauza Emiliei Clarke, nu pentru că aș fi vreo o fană a seriei. Totuși, asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut filmul, dimpotrivă, mi s-a părut antrenant, plin de răsturnări de situație… chiar merită văzut. Ah, și vă puteți uita la el chiar și dacă nu sunteți la zi cu ce se întâmplă în seria mamă, filmul este un prequel (povestea originii lui Han Solo).

Și astea au fost filmele pe care le-am văzut la cinema în lunile aprilie și mai. În rest m-am uitat la Lucifer și Supernatural la greu. Ba am și postat pe Twitter în cadrul campaniei #SaveLucifer 😆 … Sper ca luna asta să merg mai mult la film (am început aseară cu dreptul, dar mai multe detalii curând).

Voi ce filme ați mai văzut?

4 gânduri despre “Ce filme am mai văzut (ediția aprilie + mai)

  1. Deci e bun Lucifer? :O Eu am incercat sa-l incep pe Netflix, dar m-au iritat arogantele din prima secventa si am iesit din el, crezand ca o sa fie tot o infatuare din asta continua a unuia cu super-puteri. Insa daca place cuiva care a apreciat filmele astea, o sa-i mai dau o sansa. 😀

    1. Păi asta e ideea, la început el e mega-încrezător în abilitățile sale, apoi i se taie macaroana 😆 E un serial ușurel, amuzant și, după spusele colegilor mei de gen masculin, e „de fete” 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.