Surpriza

 

birthday bow box card
Photo by Pixabay on Pexels.com

Bună seara, dragilor! Sper că ați avut o zi tare frumoasă, plină de soare atât la exterior, cât și în sufletele voastre! În primul rând, țin să le mulțumesc tuturor celor care au răspuns provocării mele de ieri împărțind cu mine o fărâmă de gând! Pe unii îi știu de ani de zile și ne împărtășim de mult ideile, poveștile mai vesele sau mai triste, cuvintele mai inspirate sau mai puțin… Pe alții îi știu de mai puțin timp, dar îmi sunt la fel de dragi 🙂

Nu vă mai țin mult în suspans, gata! Așa cum v-am spus și ieri, am pregătit o surpriză pentru unul din voi! Ideea a fost una spontană, ce-i drept, am zis că o provocare e mai interesantă așa 🙂 Eh… și care-i surpriza la care m-am gândit eu? Ei bine, persoana pe care o voi numi își poate alege o carte (sau mai multe) în limita a 45 de lei (dacă e nevoie mai putem rotunji) pe care o (le) va primi în dar de la mine.

Pe cine am ales? Eh, nu a fost ușor, dar am ales-o pe Ana Sylvi pentru că a venit cu o propoziție în care ne regăsim cu toții în ultima vreme. Prin urmare, Ana, te rog să iei legătura cu mine fie prin formularul de contact al blogului, fie prin pagina de Facebook pentru a stabili detaliile!

Iar voi… Rămâneți aproape! Cine știe când îmi mai vine vreo idee 🙂

 

Reclame

10 răspunsuri la „Surpriza”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.