Jurnal

person woman apple hotel
Photo by Stokpic on Pexels.com

Săptămâna asta și cele dinaintea ei au fost tare aglomerate… La fel vor fi și celelalte până la sfântul concediu care e atât de aproape și totuși atât de departe. Ce ironie: abia așteptam să-mi câștig independența și-acum văd că ceea ce numeam eu independență înseamnă să te-neci în tabele pivot la muncă și-n facturi acasă.

Azi e sâmbătă, așa că încerc să-mi alung gândurile nefaste și, acompaniată de o cafea încerc să-mi aduc cuvintele și ideile de prin cele șapte zări.

Pe blog, că veni vorba, e cam liniște. Fac și eu ce pot, dar timpul nu prea mă ajută după cum  vedeți. Nici WordPress-ul nu prea mă ajută să vă citesc: nu știu de ce în Cititor nu îmi apar toate articolele, uneori trebuie să caut un blog manual pentru a-l citi (nici mailuri nu mai primesc de la toți). Numai mie mi se întâmplă asta?

Ascult ciripitul unor păsărele și asta mă binedispune.

Citesc Days of Wonder de Keith Stuart. Nu cred că a fost încă tradusă la noi, dar sper că a fost sau va fi luată în vizor de vreo editură – cartea e minunată.

Am învățat că e mai sănătos să spui „NU”  din când în când – ce atâta pozitivism, doar nu-s vreo zână fermecată!

Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am realizat. Ah, și pentru că Netflix a preluat serialul meu preferat!

Aștept – ceea ce-am spus la începutul articolului, concediul!

Îmi doresc ca ziua să aibă 48 de ore sau măcar un weekend de 3 zile sau, hai, treacă de la mine, timp să scriu mai mult!

 

17 gânduri despre “Jurnal

 1. Eu iti doresc cat mai mult timp atat pentru relaxare, cat si pentru blog si toate pasiunile tale. Probabil ca toti ne dorim asta, la un moment dat, sa ne simtim putin eliberati din acest „rat race” specific zilelor noastre. Weekend minunat!

 2. Eu sunt curioasă despre ce serial e vorba? 🙂
  Pe mail nu îmi apar nici mie întotdeauna (acolo au mai apărut erori). Pentru WP eu folosesc aplicația mobilă, nu știu de ce mi se pare mult mai ușor. Cred că și din cauză că laptopul e cam slăbuț și îmi încarcă foarte greu articolele în reader. Pentru scris merge, dar în rest mai greu.
  Weekend frumos să ai!

  1. Lucifer 🙂 (am mai scris pe aici :)). Și eu folosesc tot aplicația mobilă și aici a fost primul loc unde am întâmpinat problema, de săptămâna asta văd că s-a extins și în varianta de site clasic (nu știu cum să îi spun, înțelegi tu, sper :))

 3. Iosif Strasbourg

  Pentru ‘mortii’ muritori, totul în viata este mai mult sau mai putin limitat de perceptia spatiului tridimensional ! Pentru cei vii, ‘înviati din morti’ TIMPUL UNI-dimensional reprezinta cea de-a patra dimensiune a perceptiei atemporale, numita „continuul spatiu-timp”… 🙂
  Un Weekend continuu, etern fericit si plin de bucurii, draga Diana !

 4. clipederaidiniadulmeu

  Prin timp alergăm noi sau el fuge…dar tuturor nu ne ajunge. Ce bine ar fi să ţi se îndeplinească dorinţa, aceea de a-l dilata măcar la 48 de ore. Am beneficia toţi de el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.