Martha 22

Clar nu sunt fericită! Sigur, am doi părinți care mă iubesc și care ar face orice pentru mine. O am pe Adela care îmi e ca o soră și pe Amelia care e o prietenă de nădejde. Am un job mișto și colegi de gașcă… Mă refer mai ales la Jeremie care, la fel ca mine, are o mică problemă de vedere. Păcat că-i gay, altfel sigur ne-am fi cuplat! Nu asta-i moda? Să ai un prieten gay care să te sfătuiască și să te însoțească la shopping? Ce-mi lipsește? Îmi lipsește Matei. Îmi lipsește groaznic.

La insistențele Amaliei (care l-a cooptat și pe Jeremie în chestia asta) am mers la terapie o vreme. Începusem să aflu tot mai multe despre mine, dar într-o zi, mânată de un dor teribil am intrat pe Facebook-ul lui Matei. Cum i-am deschis profilul, cum l-am zărit zâmbind într-o fotografie alături de Giulia – sora mai mică a lui Dan. Nu-mi venea să cred, dar poza aceea era dovada unui adevăr ce nu putea fi negat.

Poate eu am făcut asta posibil. Dar ce mai contează acum? Am încercat să-mi continui viața așa cum e… jumătate-n lumină, jumătate-n întuneric.

Jeremie: Ma chérie, ne vedem la 8, da? E „Divina Comedie” la teatru.

Martha: da, clar

Îmi pare rău, Jeremie, dar nu voi vedea piesa asta cu tine. Nici pe următoarele. Nu mai pot trăi așa… Am ales întunericul.

Va urma

Reclame

11 răspunsuri la „Martha 22”

  1. Fb-ul, si în general, sistemul comunicatiilor si relatiilor la distanta, în special ‘netul, a distrus si continua sa distruga legaturile sentimentale dintre oameni, transformându-i în umbre lipsite de caldura apropierii si atingerii , mai ales în rândurile tinerilor care cred ca tot ce zboara se manânca. Pacat de suferintele lor însa influentele si imitatiile „starurilor” precum si spiritul de „turma” în care „ciobanii” sunt lupi înfometati, duc la astfel de situatii triste si dureroase pentru ei si societatea adormita… 🙂
    O seara magica, draga Diana !

  2. Diana!? Da!? Frumos nume!
    Pe Martha as scutura-o nitel…de-o mana! Dar, sper, ca i-au trecut nurii si revine la adevaratele sentimente!
    O poti ajuta sa „vada” iubirea!!??
    Seara buna sa ai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.