D'ale mele · Jurnal de scris

Început de noiembrie (jurnal)

 

84167fbecc4fd952ba4100f3b671bcc0
sursa foto: Pinterest

Săptămânile acestea am fost prizoniera formulelor Excel și a prezentărilor. Aș fi vrut să scriu mai mult, să citesc mai mult, dar am fost prinsă în altă lume practic și oricât aș fi încercat eu să caut cu VLOOKUP* (sau RECHERCHEV – pentru cei care, la fel ca mine, trăiesc într-o lume a Office-ului franțuz) – nu aș reușit să găsesc o celulă cu timp liber în programul meu.

Am rupt totuși câte puțin timp pentru a intra pe aici (mai mult în autobuz, la întoarcere spre casă) – doar nu era să vă las singuri! Nici gând să renunț la blogging, mi-a mai trecut gândul ăsta prin minte, dar de când cu Martha am renunțat la el de tot (așa că nu vă grăbiți să aruncați cu roșii în mine, sau dacă tot o faceți – aruncați și cu niște brânză).

Trecând peste asta, e noiembrie… deja – unde a fugit și anul ăsta? Am avut, parcă, prima zi oficială de toamnă – un pic mai gri în ciuda tonurilor calde de oranj și arămiu, un pic mai rece după o perioadă de zile însorite… Ziua s-a scurtat și ea… Încă puțin și vom începe cu bilanțurile, rezoluțiile și-apoi o vom lua de la capăt.

În casă e liniște. Am reușit să mă adaptez complet la noua mea viață, bine… mai trebuie să mă reorganizez cu unele lucruri. Pe 31 octombrie am fost uimită să văd copii venind cu colindul, dar nu am deschis – nu pentru că sunt din aceea care cred că Halloween-ul e o sărbătoare satanică, ci pentru că 1. nu eram deloc pregătită, 2. nu văd rostul acestei sărbători la noi (a fost preluat doar ce se vede la TV, nu și semnificația).

Citesc tot Șarpele din Essex – e cam voluminoasă să o car după mine și cum am ajuns mult prea obosită, nu am mai avut tragere de inimă și pentru ea, deși e o carte bună… Și-n rest, evident, multe bloguri.

Ascult piesa asta:

 

Mi se pare tare interesantă interpretarea masculină.

Am învățat că am nevoie de mai mult timp pentru mine.

Îmi doresc, la fel ca data trecută, ace, liniște și sănătate pentru mine și cei apropiați mie (și aici vă includ și pe voi).

Un week-end frumos, dragilor!

♥Illusion


VLOOKUP – funcție Excel folosită pentru a găsi date într-un tabel

Reclame

17 gânduri despre „Început de noiembrie (jurnal)

 1. Ai dreptate, interpretarea masculină dă altă tonalitate, altă „culoare” melodiei. Mi-a placut!

  Cred că mulți dintre noi, umblătorii printre bloguri, ne-am dori mai mult timp pentru noi înșine, chiar dacă nu lucrăm în multinaționale. 😀 Și eu mă plâng, în sinea mea, dar merg mai departe.

  Căndva, pe 15 noiembrie începea sezonul de iarnă, cu utilaje de deszăpezire și tot tacâmul. Azi merg în tricou cu mâneci scurte, chiar dacă o parte dintre pomi ș-au dezbrăcat de frunze.

  Îți doresc un sfârșit de săptămână frumos, iar săptămâna ce urmează să-ți fie mai ușoră! 🙂

  1. Da, chiar sună interesant… Nu credeam că poate suna atât de bine în interpretare masculină.

   Nu contează unde lucrăm, noi, oamenii din ziua de azi, ar trebui să învățăm să ne și relaxăm (dar e mai ușor de zis decât de pus în practică :()

   Ah și până și timpul ni s-a dereglat…

   Un weekend plăcut, Mugur!

 2. Halloween, este o sarbatoare importanta pentru francezi, chiar daca majoritatea nu-i înteleg sensul si rostul.
  Personal ma bucur enorm ca aici în Alsace se respecta cu sfintenie toate sarbatorile religioase, iar cum 1 noiembrie a cazut la jumatatea saptamânii,am beneficiat de 4 zile de relaxare, deci, este cât se poate de normal sa ne bucuram de aceasta sarbatoare „satanista” (zic religiosii crestini, în mod special) ! 🙂
  Eu consider ca, doar murind zilnic fata de sinele egoist, sacrificând din timpul nostru relativ si efemer, acordat de Creator în favoarea semenilor nostri, vom simti cu adevarat ca traim în aceasta dimensiune 3D, dimensiunea cea mai joasa a robiei minciunii si falsitatii, imitatie a ADEVARATEI EXISTENTE, atemporalele, dincolo de Legile vechi, înscrise în ADN-ul fiecarei celule vii a fiintei rational-sentimentale îndoctrinate (ne)evoluate, homo sapiens sapiens ! 🙂
  În acest context, pot sa afirm si sa ma asociez tuturor celor ce considera ca, într-adevar… „La vie est belle”!

  http://www.msn.com/fr-fr/actualite/insolite/le-p%c3%a8re-no%c3%abl-se-fait-vacciner-contre-la-grippe-en-laponie/ar-BBPdDjY?li=BBoJIji&ocid=AARDHP
  Un Week end magic, cu liniste, bucurii si pace în Suflet, draga Diana !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.