Recomandări duminicale

blur close up coffee coffee cup
Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Duminică. 2 decembrie. Zbuf… s-a dus și liberul ăsta. Ne-am sărbătorit Andreii și Andreele, ne-am „centenarit” (pe bune, să nu mai aud de cuvântul ăsta). Mâine-i luni, eu mă întorc la excel-urile mele și la macro-ul ăla din Access cărora le merge tuturor, numai mie nu (yupyyyy!) și sigur și voi vă întoarceți la joburile voastre. C′est la vie! (Ce-ar merge un cuvânt englezesc urât ce începe cu F și se termină în ing între la și vie, dar să păstrăm decența!).

Până atunci eu m-am așezat comod cu o cană mare de ceai – Women′s Balance de la Yogi Tea (că nu-i vreun secret de stat să nu vă spun– și mă apuc să vă scriu câteva recomandări de articole găsite în ultimele două săptămâni în cazul în care sunteți în căutare de ceva relaxant și util în același timp.

De prin blogosferă

Două bloguri pe care țin neapărat să le recomand

  1. Victor Chircu și-a făcut din nou blog, deci cine vrea să-și ia doza de povestiri inteligente, adesea ușor amuzate, adesea amare, dar întotdeauna realiste și scrise extrem de bine trebuie neapărat să-i facă o vizită (sigur va reveni apoi).
  2. De pe Facebook-ul lui Victor am ajuns pe Bel Esprit – un loc interesant, cu texte inteligente și un aer boem à la française de care m-am îndrăgostit pe loc!

Și încă ceva interesant

Și-atât pe ziua de azi! Să aveți o zi frumoasă și liniștită, dragii mei!

20 de gânduri despre “Recomandări duminicale

  1. Marian

    Cum frate , mai este in tara piscotarul asta de…Chinez ? Victor Chircu in schimb , chiar merita atentia oricui . O saptamana cat mai linistita si , eventual , mai calduroasa iti doresc … tipo ce ti-ai tras starda !!! 😉

    1. Bună, Marian! Mulțumesc pentru comentariu și urări sunt de acord cu ceea ce ai spus despre Victor. Cât despre celălalt, nu sunt un mare fan, dar unele chestii despre care scrie sunt de bun-simț. Fiind nou pe aici, o să ignor a doua întrebare referitoare la această persoană, astfel de exprimări nu își au locul aici. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.