Să lămurim câteva chestii

Scriu acest articol nu pentru că aș datora ceva cuiva, ci pentru că nu-mi place să fiu luată peste picior.

 1. Nu am lansat rubrica „Amintiri blogosferice” pentru că mă consider vreo mare scriitoare și nici pentru că vreau să mă laud singură. Blogul acesta are opt ani și am adunat peste 1400 de articole (între care și unele nuvele) peste care nu vreau să se aștearnă praful, fie el și virtual – așa că mi-am propus să aduc în atenția cititorilor (4474 de abonați + alți cititori ocazionali) o parte din ele.
 2. Oricine poate comenta aici, dar nu îi permit jigniri la adresa mea și cu atât mai puțin la adresa celorlați comentatori sau a persoanelor menționate în articole. Respect alegerile și opiniile fiecăruia, dar nu tolerez aerele de superioritate și nici grosolăniile ieftine.
 3. Cui nu ii convine poate să plece!

O seară frumoasă!

P.S.

E ultima dată când mai scriu justificări. De acum încolo voi da report și block direct.

18 gânduri despre “Să lămurim câteva chestii

 1. 🤔🙄Imi pare rau de tot. Cred ca, cel mai simplu, este sa ” treci” mai departe daca nu-ti place ce scrie cineva. Pana la urma, fiecare scrie ” cum poate”, ce simte, ce vrea…
  Pana si marii scriitori au scris texte slabe, iar noi, majoritatea, NU suntem scriitori. Sper ca nu am atins pe nimeni!
  Numai bine!

  1. Ai dreptate în tot ce ai scris, Aurelia! Și pe mine (cel puțin) nu m-ai deranjat în niciun fel, dimpotrivă tu ești una din persoanele ce m-au încurajat când mai aveam puțin și renunțam la blog (voiam ca Martha să fie ultima poveste de aici). Niciodată nu cred că-ți pot mulțumi suficient pentru asta! Plus că nici nu mă consider vreo scriitoare…

   Ce m-a călcat pe nervi a fost un alt comentariu, dar probabil venind de la cineva nou pe aici nu a înțeles bine despre ce e vorba pe acest blog și nici faptul că aici oamenii se respectă deși sunt diferiți.

 2. Nu ii inteleg pe cei care agita apele inutil. Pana la urma, daca nu le convine ce scrii sau ce ai scris nu ii obliga nimeni sa citeasca. Cine vrea citeste, cine nu vrea, nu citeste. Punct.

  1. Nici eu nu înțeleg, Ana… Probabil că unii nu înțeleg că acesta este, în primul rând, un blog literar (deși mai abordez și alte teme pentru că nu tot timpul pot fi creativă și … zen) deși nu cred că mă pot considera (încă) scriitoare, ci doar o tipă căreia îi place să scrie și face asta uneori mai bine, alteori mai prost…

 3. Tind sa cred ca eu sun vizat de „prieteni” mai vechi, care-mi urmaresc pretutindeni comentariile noncomformiste si deranjante pentru „inchizitia” si cenzura viruala, iar în acest context, decât sa îti creez astfel de neplaceri, am sa ma retin de la comentarii, multumindu-ma sa te citesc în continuare.
  Îmi cer scuze pentru neplacerile pricinuite pâna acum si-ti doresc în continuare mult succes în toate proiectele si activitatile tale cotidiene, cu sanatate, în liniste si pace.
  O seara si un sfârsit de an binecuvântat, draga Diana !

  1. Iosif, eu te rog să nu faci asta. Ești una din persoanele ale căror comentarii le aștept de fiecare dată cu mare drag! Deci eu zic să ignorăm astfel de comentarii 🙂

 4. Dragă… Iluzie, într-o lume în care subcultura este adusă la rang de cinste te mai miră astfel de comentarii? Bunul-simț… dar mulți se vor întreba ce este ăla.
  Oricum, nu cred să aibă legătură cu faptul că ești sau nu scriitoare, cu tematica blogului tău, ci doar cu „personalitatea” celui sau celei care te-a deranjat. Poate fi orgoliu excesiv sau pur si simplu dorința persoanei de a fi luată în seamă, pentru că, probabil, nu are cu ce altceva să se afirme. Zic și eu.

  Așa că încearcă să rămâi calmă și creativă, așa cum te știm.

 5. Draga mea, tu eşti o talentată, sper că ştii asta. Ştiu că nu poți ignora atât de uşor, dar sper să vezi balanța aia cum înclină. Suntem mulți pe aici care te citim cu drag şi cu interes. Te rog eu să nu uiți asta 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.