Nostalgia 2

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Cum știi că ți-a trecut iubirea? Că ești gata să încui totul într-un sertar de amintiri și să-ți vezi de viață? De la o vreme parcă trăiesc doar din inerție. Totul e la fel – fad. Mi-am pierdut esența ființei mele – creativitatea, am picat și examenele. Parcă-l aud pe domnul Andrieu Quelle deception! Mon star…

Cine-ar fi crezut că toată povestea asta-mi va pune capac? Dar cine-ar fi crezut că vom ajunge aici… Până la Sebastien toate relațiile mele au fost trecătoare, nimeni nu-mi pătrundea în inimă. Și-acum?

  • Hei, e cineva acasă?

Esme intră cu nonșalanța caracteristică. Poartă niște converși albi cu niște floricele multicolore, jeanși negri, un tricou gălbui și mulat. Și-a pus ochelarii de soare cu rame roz pe cap, creând un contrast interesant cu părul ei cenușiu. Asta-i sor-mea un amalgam.

  • Nu-mi că iar deprimai…
  • Mmm…
  • Querida, trebuie să ieși din starea asta.
  • Crezi că eu nu vreau? Dar… cum? Cum?
  • Pfff… Barcelona vindecă totul, nu crezi?
  • Barcelona?
  • Da, trebuie să te distanțezi… și ce oraș e mai potrivit pentru asta? Parisul e prea rigid. Barca în schimb… Am putea merge câteva zile la mătușa Julieta. Nu ar fi super? La Rambla, Parcul Güell, plus toate celelalte străduțe pe care doar vărul Gustavo le știe… Ah, și niște tapas din alea veritabile… Ce-ți mai trebuie? Niște petreceri? Unde sunt cele mai mișto petreceri?

Oricât de aiurită e sor-mea, trebuie să recunosc că Barcelona nu e o idee rea… Esme a început să se învârtă cu scaunul și să cânte: When I came to Spain and I saw people party … /Johnny, la gente esta muy loca…

Va urma

4 gânduri despre “Nostalgia 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.