Amintiri blogosferice 5: Când a iubi e prea puțin

Fotografie de Designecologist pe Pexels.com

Dacă tot am revenit, zic că e cazul să-mi reiau și obiceiul de a depăna cu voi amintiri blogosferice. Vorbim astăzi despre o poveste pe care am scris-o cu foarte mult timp în urmă – prin 2009 pe vremea când (pentru scurt timp) am avut un blog pe Blogspot ce n-a rezistat prea mult pentru că nu mi-a plăcut deloc platforma. Cum nu prea mă pricepeam la tehnică am cam șters și blogul și tot ce aveam pe-acolo (upsi! 😳 ) . Singurul text pe care l-am mai găsit (uitat printr-un folder cu poze), după ceva vreme, a fost povestea Când a iubi e prea puțin pe care am și publicat-o pe străduță prin 2014.

Povestea pe scurt sau Ce ar scrie pe coperta IV dacă ar fi o carte

Maria are totul, dar în clipa în care în cunoaște pe George realizează că totuși îi lipsea ceva: iubirea și pasiunea. Sentimentele ce se nasc în inima ei sunt atât de puternice încât înving anii, căsnicia lui, căsnicia ei… dar oare vor învinge și rațiunea? Oare e suficient să iubești atunci când ființa iubită nu e mânată de aceleași sentimente?

Eu pe vremea aceea

În 2009 încă mai experimentam cu scrisul. Îmi plăcea și descopeream tot mai mult ce însemna blogging-ul. Treceam de la poeziile pe care le scriam în liceu pe un caiet la hârtia virtuală (bine, inițial începusem cu un blog în limba engleză prin 2007-2008, dar abia din a doua jumătate a lui 2008 am început să trec și la limba română și-atunci m-a prins, încet, dar sigur, microbul).

Părerea mea recitind povestea

Având în vedere că aceasta e prima mea scriere de ficțiune mă declar mai mult decât mulțumită. Chiar mi se pare că am făcut o treabă mai bună decât în cazul unor scrieri mai recente.

Opinie generală

O poveste bună… păcat că n-am salvat mai multe scrieri din acea vreme…

Dacă vreți să (re)citiți povestea o găsiți aici .

Reclame

8 răspunsuri la „Amintiri blogosferice 5: Când a iubi e prea puțin”

  1. Frumoasa povestea Mariei. Mi-a placut abordarea, iar ca o coincidenta, JPV este si numele primului meu prieten si angajator din Paris, care nu de multa vreme a divortat ! Felicitari, mult succes si inspiratie în continuare.
    Bonne nuit, ma chérie.

  2. Minunată poveste! ❤ Mulți ani înainte pe blog! ❤ Eu abia am 3 ani, Blogspot mi se păruse mai ok, dar de când cu WordPress, realizez cât de tare m-am înșelat. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.