Recomandări – 3.03.2019

sursa foto: Pinterest

Duminică – prima din luna martie a anului 2019. Afară e un pic cam gri, dar miroase a primăvară și niște păsărele deja-mi cântă la geam semn că nu mai e atât de mult până la instalarea definitivă a anotimpului meu preferat. Era și timpul, vorba poeziei: „după-atâta frig și ceață”…

Tura aceasta de recomandări are și ea impregnat acest spirit căci venirea primăverii se vede și pe bloguri. De pildă, cu ocazia ediției aniversare a Clubului Condeielor Parfumate Dana a scris un articol superb despre noi începuturi. Și, dacă tot vorbim de noi începuturi și minunatul club parfumat, și Vavaly a răspuns provocării cu un articol minunat despre cum orice vârstă e un nou început.

Cum primăvara rezonează cu poezia, țin neapărat să vă invit să o descoperiți (în cazul în care nu ați făcut asta deja) pe Natașa Alina Culea în ipostaza de poet, nu doar de prozator. Nu veți regreta!

Un alt articol pe care țin neapărat să vi-l recomand e scris de una din persoanele pe care le admir pentru absolut tot ceea ce fac – online și offline – Diana-Florina Cosmin. E o scriere mai veche, dar cred că e potrivită acum – în acest timid început de anotimp al înmuguririlor în care cu toții ar trebui să fim mai pozitivi, mai fericiți. doar că uneori ne e prea rușine de asta.

Acestea sunt recomandările mele pentru azi. Dar ar mai fi ceva de adăugat: zâmbiți, ieșiți la plimbare, ascultați piesa preferată, mâncați o prăjitură – faceți orice vă aduce bucurie. E duminică și nicio o săptămână nu trebuie lăsată să treacă fără a face ceva ce ne încântă și liniștește sufletul!

O duminică superbă, dragilor!

8 gânduri despre “Recomandări – 3.03.2019

  1. natasaalina

    Mă bucur că îți plac versurile, Diana! Poezia a fost prima mea dragoste, înainte de a începe să scriu proză. Te îmbrățișez :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.