Scrisoare către TINE… te știi TU

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Dragul meu TU,

Nu-ți dau numele căci te știi TU… și oricum, pentru cine mă știe e ușor să-ți ghicească identitatea. Îți scriu aceste rânduri pentru că se-apropie ziua ta și simt că oricâte cadouri aniversare aș avea în cap, tot n-aș reuși să-ți arăt cât de mult te apreciez. Am petrecut zile întregi căutând online (uneori pe furiș – la birou) și offline după cadouri pentru bărbați care să fie cumva… cum nu s-a mai văzut… cumva ca pentru tine – bărbatul special din viața mea.

Însă am realizat că toate aceste căutări vor fi în van. Ești mult prea special, mult prea TU… Așa că m-am oprit la ceva clasic ce știu cu siguranță că o să-ți placă: un set format dintr-un ceas Jean Louis Scherrer și agendă Hugo Boss – un cadou clasic, elegant – fix pe gustul Tău. Și-n plus, îți mai scriu aceste rânduri.

sursa foto: Borealy.ro

Îți mulțumesc pentru că ești mereu alături de mine, că mă înțelegi – deși suntem atât de diferiți!Eu berbec, TU pești – foc și apă elemente atât de distincte și totuși, dacă ne-ar fi descompuse esențele – apa Ta are o moleculă de oxigen, iar focul meu e întreținut fix de el…

Îți mulțumesc pentru toate lucrurile mici pe care le faci pentru mine, deși poate uneori nu-Ți arăt cât de mult înseamnă ele pentru că-am venit mult prea îmbufnată de la muncă! Pentru că ești mereu alături de mine la bine și la rău și-atunci când mă smiorcăi pentru că mi s-a rupt o unghie sau că mi-am descoperit un fir de păr alb (îți mai amintești ce tragedie am făcut atunci când l-am descoperit pe primul?) – îți mulțumesc!

Pentru că mă temperezi atunci când mă agit pentru nimic. Pentru că mănânci toate experimentele mele culinare – mai reușite sau nu. Pentru că mergi cu mine la shopping (deși nu intri în toate magazinele). Îți mulțumesc pentru toate acestea!

Îți mulțumesc pentru că-mi transformi viața de când ne-am cunoscut! Nu prea am fost noi pe-aceiași undă în prima zi, dar ceva din tine-mi spunea că TU erai liniștea pe care-o căutam. Persoana care nu-mi cerea să mă prefac că sunt altceva decât o tipă care adoră să citească și să scrie poezii în vers alb la miezul nopții.

Alături de tine am crescut: profesional, personal, practic din orice punct de vedere. De când ne-am cunoscut TU m-ai încurajat mereu să fiu mai bună, să evoluez constant. Și-am ajuns unde sunt în mare parte datorită ȚIE, de aceea spun mereu că ziua în care Te-am cunoscut a fost un punct de cotitură în viața mea – ziua în care totul s-a transformat în bine.

Scriind acum realizez că până și cuvintele-s puține pentru a capta tot ce vreau să-ți spun… Și-oricum știu că ție nu-ți prea place vorba lungă așa că o să mă opresc aici. Dar, înainte de asta îți mai mulțumesc încă o dată pentru că ești TU, pentru că Te-am cunoscut, pentru că nu mă lași nici în ruptul capului să stagnez, pentru că ești cel mai bun viitor soț!

❤  D.

sursa foto: superblog.eu

P.S.
Acest text a fost scris pentru proba 4 din cadrul Spring Superblog 2019. Totuși, sentimentele investite aici sunt cât se poate de reale.

12 răspunsuri la „Scrisoare către TINE… te știi TU”

  1. Wow ! O scrisoare atât de naturala si romantica, este cu neputinta sa nu reverbereze sufletul destinatarului, iar prin formularea (in)compatibilitatii legata de zodiac, abordând metoda chimiei elementelor focului si apei, care la nivel molecular, atomic, energetic, invizibil, creaza totusi punti de legatura miraculoase, inexplicabile logic, stiintific, pragmatic, indestructibile, universale, absolute, atemporale, sentimente atotputernice indestructibile de pace, bucurie si fericire…
    O zi cu lumina si pace în Suflet, draga Diana !

  2. Superb! O poveste emoționantă despre trăiri, sentimente și stări sufletești asa cum numai tu știi sa o așterni în cuvinte! Mult succes la concurs și La mulți ani viitorului tău soț!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.