Recomandări – 17 martie 2019

Fotografie de rawpixel.com pe Pexels.com

Duminică. Martie un pic trecut de jumătate. Primăvara își intră în drepturi și pe meleagurile mioritice, nu doar la Aurelia (ecoarta) în Florida. E o zi perfectă să ne încărcăm bateriile nu doar cu energie solară, ci și cu bună dispoziție. Și, evident, mai am câteva recomandări blogosferice pentru voi 🙂

  • Ați auzit, de pildă, că Monica Tonea urmează să lanseze o carte? Lucrul ăsta nu poate decât să mă bucure pentru că Monica e printre oamenii care chiar știu să scrie și merită să publice! Și așa ajungem la un alt articol pe care vreau să vi-l recomand, scris de încă o bloggeriță cu scris divin ce a făcut pasul spre lumea scriitorilor de cărți, tema e una extrem de discutată (zic eu): publicarea masivă și lipsită de calitate.
  • Poezia din acest articol vine de pe blogul cu cafea și povești și e despre iubirea pură pe care-ai vrea s-o trăiești (cel puțin) încă 98 de primăveri.
  • La Marina Bejenari pe blog am găsit o poveste despre o fațetă a feminismului pe care, de multe ori prinși în mrejele glossy ale vieții urbane, o uităm sau ignorăm cu bună știință: feminismul de la țară.
  • La Ialina am găsit un articol ce-ar trebui citit de toți cei care cred că a avea un copil e o bagatelă (generatoare de bani pentru unii).

O să mă opresc aici cu recomandările. Sper să vi se pară interesante 🙂

O duminică frumoasă, dragilor!

16 răspunsuri la „Recomandări – 17 martie 2019”

  1. Mă simt copleșită și fericită totodată! Cum să îți mulțumesc? E ceva extraordinar să descoperi că ești apreciat. Dar intimidant deopotrivă. Merci din suflet, din adâncul ființei!🤗

  2. Îmi place tare mult rubrica ta, mă bucur mult să mă regăsesc adeseori aici, pentru că mă simt pe aceeași lungime de undă cu tine și îți admir la rândul meu stilul și ideile și scriitura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.