29

29 de ani… bine, când scriu asta mănânc o brioșă cu ciocolată și mai am câteva zile de 28, dar sigur voi avea o zi plină așa că mai bine pregătesc totul din timp. Când oare s-au disipat toate clipele și-am ajuns atât de aproape de borna 29 a vieții mele? Ar trebui să vă scriu ceva, cum am făcut în ceilalți ani, dar uimirea mi-e de nestăpânit… Ce repede trece timpul!

Am cules povești. Am cunoscut și pierdut oameni, greșit și învățat. Am plâns și m-am bucurat – așa cum știu eu s-o fac: ca un copil veșnic. Am iubit și iubesc prea mult. Am umblat atât de mult încât am făcut bătături, dar am fost fericită pentru asta. Am muncit s-ajung unde sunt: să am o carieră, o casă a mea, o familie a mea… să-mi fac părinții mândri.
Am scris și o să mai scriu…

Mă apropii de 30 și poate mulți ar zice că deja sunt împlinită, dar mai am atâtea de făcut. Multe planuri, multe vise și-un pumn de idei. Și, evident, până atunci, timpul va curge repede și insesizabil.

33 de gânduri despre “29

  1. La mulți ani, frumoasă necunoscută ! Sensibilă și dornică, nu te opri din experimentare, învinge orice frică, orice prejudecată și trăiește intens. Nimic pe lumea asta nu e mai prețios decât trăirea autentică. Casele, joburile, oamenii, conjuncturile favorabile sau nu vin și se duc. Sunt oameni mulți care se zbat să-și atingă scopuri materiale realizând că nu sunt fericiți după ce le-au obținut, fără a avea echilibrul interior, fără a ști cine și de ce sunt și, mai presus de toate ce îi face fericiți.Tot ce-ți rămâne prețios peste timp este ceea ce ai trăit și simțit din adâncul sufletului. O sărbătoare binecuvântată îți doresc de-mplinirea celor 30 de primăveri !

  2. Iosif

    Sa ai parte de toate binecuvântarile pamântesti si ceresti, oferite tuturor în dar, prin har, de catre Dumnezeu, prin Cuvântul întrupat în Fiul omului, Hristos, „singurul care are nemurirea, care locuieste într-o lumina de care nu poti sa te apropii, pe care nici un om nu L-a vazut, nici nu-L poate vedea si care are cinstea si puterea vesnica.”
    La Multi Ani cu pace, bucurie si fericire spre desavârsire, draga Diana !

  3. 29 e un nou început! E al tău și doar pentru tine. O să vezi că nu e atât de ”negru” precum pare, doar bucură-te de tot ce îți oferă – are atât de multe să-ți dea! La mulți ani! Meriți și vei avea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.