Ramona 2

sursa foto: Pinterest

Ramona zâmbește divin și-o idee mai mult. Credeam că-mi amintesc totul, dar acum realizez că peste amintirile mele se așezase o peliculă fină de praf. Însă acum o văd clar, parcă mai clar decât niciodată. Ne despart doar două cafele.

Nu a fost ușor să ajungem aici. Au trecut două luni de la seara în care ne-am reîntâlnit. Au trebuit numeroase telefoane, buchete de flori, seri petrecute-n fața liceului așteptând pentru a ajunge în acest moment.

 • Nu mă așteptam să te găsesc atât de…
 • Schimbat?
 • Și asta, dar urma să spun insistent. M-ai bombardat cu flori. Ai stresat-o până la epuizare pe secretara liceului tot sunând… Nu mai ești deloc acel Vlad pe care-l știam.
 • Au trecut 10 ani, Ramona. Oamenii se schimbă. Mai ales când trec prin ce-am trecut eu… Zi de zi, seară de seară, cu tine-n minte și tu departe… Ai plecat fără să spui un cuvânt.
 • Dar tu ce-ai spus? Nimic… Unul din motivele pentru care am plecat în Malta a fost și faptul că obosisem să te-aștept. Ce rost mai avea să stau dacă nimic nu mă ținea pe loc. Crezi că mi-a fost ușor? Eram îndrăgostită de tine, dar credeam că nu-i ceva reciproc. Și asta durea, era ca un cuțit ce-l aveam constant înfipt în piept. M-am urcat cu inima-ndoită în avion. Și pentru ce, pentru că tu nu ai avut curaj…
 • Am fost un pămpălău… îmi pare rău.
 • E târziu pentru regrete, Vlad! Dar nu te aștepta că acum, după toată schimbarea ta și toate gesturile romantice o să cad în brațele tale. Nu mai am 23 de ani. Nu mai visez cu ochii deschiși. Pentru moment va trebui să te mulțumești să fim prieteni și-atât.

Continui? Sigur că da! Însă am nevoie de ajutorul vostru, așa că vă rog să completați sondajul de mai jos până vineri – 26 aprilie.


30 de gânduri despre “Ramona 2

 1. oanaroman91

  Cu siguranta vrem continuare. Eu zic ca Vlad sa nu mai forteze lucrurile, sa le lase sa se desfasoare normal. Poate poate Ramona se mai inmoaie si ea. 😛

 2. Elena Chedică Mateică

  Dacă nu reușesc azi să citesc câteva pagini din carte, se pune că am citit articolul tău?:D
  Am votat și eu, sper să citesc un final de poveste fericit.

 3. MariSiMici

  Am votat ca o optimista incurabila. Desi cred ca ar fi mai mult decat doua alegeri. Cred ca Vlad isi doreste foarte tare sa o recucereasca pe Ramona, dar de ce? Pentru ca o iubeste cu adevarat? Pentru ca este o provocare si nu vrea sa se dea batut? Pentru ca asta crede ca trebuie sa faca, desi sentimentele nu sunt foarte clar definite?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.