Jurnal 25-04-2019

jurnal
Sursa foto: unsplash.com

Săptămâna aceasta parcă a trecut tare greu. Ba chiar de multe ori am simțit că nu mai pot, că zilele mele de zână bună cu baghetă înstelată s-au dus. Am crezut (nu de puține ori) că-i timpul să activez modul zgripți, dar am scăpat repede de acest gând.

Și totuși, am avut parte și de lucruri bune săptămâna asta. Am scris un guest post pe blogul Oanei – HR Passion – despre una din realitățile mai puțin frumoase ale vieții mele ne-blogosferice: burnout-ul. Și da, din păcate, m-am confruntat cu acest sindrom de câteva ori. Cred că și acum mă confrunt cu el, dar sunt într-o fază de negare sau ceva.

Deși subiectul e dur, scrierea acestui articol pentru unul din bloggurile minunate descoperite în cadrul Spring SuperBlog intră la categoria „lucruri drăguțe”. Tot aici intră și supriză pe care mi-a făcut-o Mona ieri incluzându-mă în recomandările ei de miercuri. (Cum să nu te simți bine când unul din bloggerii pe care-i admiri cel mai mult scrie un articol despre tine fără vreun anunț prealabil?).

Astăzi este joi – Joia Mare, mai exact. Zi de mare însemnătate pentru creștinii ortodocși, cel puțin teoretic. Practic: mulți oameni grăbiți încărcându-și coșurile prin hypermarket-uri. Nimic altceva.
Où sont les Pâques d’antan?* – dacă-mi permiteți să parafrazez un vers din poezia lui Villon. Nimic nu mai e cum a fost

Afară – a ieșit soarele, în sfârșit!

Ascult – doar niște păsărele ciripind. Parcă mă umple de energie combinația asta de soare și natură bucuroasă!

CitescWinning the Story Wars o carte extrem de interesantă despre care promit să vă scriu mai multe curând.

Îmi doresc – pace, liniște și iubire. Asta vă doresc și vouă, dragii mei!

Și că tot a venit vorba de voi, ce mai faceți? Cum stați cu pregătirile? Eu mai am câte ceva de pus la punct, e drept, dar sunt pe calea cea bună!


Où sont les Pâques d’antan? = Unde sunt sărbătorile de Paște de altă dată?

12 gânduri despre “Jurnal 25-04-2019

  1. Iosif

    Pragmatismul materialism-umanismului limitat de perceptiile celor cinci simturi primare, relative, efemere si imprevizibile, este CAUZA generatoare de necredinta în Dumnezeul Cel Viu si Adevarat care în atemporala, sublima si magica IUBIRE ne-a oferit tuturor, în dar, prin har, Cuvântul Sau Absolut, din care s-a întrupat Fiul omului care ne-a aratat si demonstrat posibilitatea transformarii si eternitatea prin faptul ca a murit si înviat EL este singura Cale, Adevar si Viata REALA pe care este o superba „Apocalipsa”, o revelatie personala, primita de la Tatal, de toti cei cu inima curata, prin Spiritul Sfânt !
    O seara binecuvântata cu liniste, pace, bucurie si Iubire, draga Diana !

  2. Cred ca fiecare zi vine cu cate o surpriza placuta. Fiecare zi este frumoasa, pana la urma. 🙂 Ma bucur ca ai vazut frumosul din ziua ta. Cand ai tras linie, ai vazut ca de fapt ai avut o zi buna. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.