Recomandări – 5.05.2019

sursa foto: @anthonytran pe unsplash.com

Nu înțeleg de ce lunea e văzută drept un fel de Muma Pădurii între zilele săptămânii. Mie, sincer, îmi e la fel de frică și de duminică. O fi ea ziua mea de leneveală absolută, dar tot ea e cea care mă anunță că-n scurt timp trebuie să reactivez modul „corporate”. Asta e, am facturi și rate de plătit! Aș fi vrut eu să mă nasc vreo Françoise Bettencourt Meyers, dar n-a fost să fie! (Scurtă pauză de la text- dacă nu știți cine-i duduia – ei bine, e cea mai bogată femeie din lume – închei pauza).

Cum mi-am propus să petrec această mirifică și totodată înspăimântătoare? Scriind – evident, nu? Am ceva idei pe care abia aștept să le văd transpuse pe hârtie virtuală, dar asta nu înseamnă că am de gând să vă neglijez până-mi termin treaba! Am selectat pentru voi câteva articole care cu siguranță o să vă meargă la suflet 🙂 Așa că așezați-vă comod și pregătiți-vă pentru o nouă rundă de recomandări!

Recomandări de articole & bloguri

  • Pe unul din blogurile Danei Codori am găsit un articol tare frumos (cum puțini pot scrie) despre gânduri. Tot la ea, dar pe alt blog, am citit un articol ce m-a cutremurat de-a dreptul – tema sa fiind abuzul.
  • La Otilia am găsit un articol tare simpatic și sensibil despre cozonacul de Paște (cum poate un articol pe această temă să fie descris astfel, citiți – și aflați!).
  • La Oana, pe lângă recenzii de carte foarte reușite, găsesc întotdeauna articole ce mă pun serios pe gânduri. La fel s-a întâmplat și cu Dăruim bunătate sau cumpărăm favoruri?

Ceva de citit

Acum citesc Piatră de hotar de Monica Tonea și-mi place, place, place 🙂 V-o recomand și vouă 🙂

Ceva de ascultat

Pur și simplu ador vocea ei!

Ceva de făcut

Deschideți fereastra. Închideți ochii. Goliți-vă mintea de gânduri. Inspirați puternic. Expirați. Cum vă simțiți acum?

Și… gata! O duminică frumoasă, dragilor!

P.S.
Nu am uitat de Ramona! Revin mai pe seară cu un episod mai lung 🙂

16 gânduri despre “Recomandări – 5.05.2019

  1. Faină vocea tipei, deși nu pot spune că mă dau în vânt după versuri și linia melodică. Dar mulțumesc pentru recomandările de bloguri/articole faine. Trec și pe acolo, m-ai făcut curioasă! Duminică superbă să ai! 🙂

    1. O da, vocea e tare interesantă (cred că mai mult asta îmi place la ea). Mă bucur că ți-au plăcut recomandările 🙂 O duminică frumoasă, Angela 🙂

  2. Oh, ce frumos! Ca sa nu te mai sperii de luni, stii ca la mine pe blog lunea e culinara. O mancare buna ne ridica moralul rapid. Foarte frumoase, toate recomandarile, iar pe carte am pus si eu ochii de cand a recomandat-o Potecuta. ❤ Duminica placuta!

    1. Ai dreptate, mâncarea bună e un remediu bun pentru zilele în care nici tu nu te placi. Mă bucur că ți-au plăcut recomandările. P.S. Tocmai am făcut lasagna😁

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.