De-ale Dianei – un nou blog de-al meu

Dacă urmăriți pagina de Facebook a blogului probabil ați tot văzut postări de-ale mele referitoare la ceva ce vă pregătesc. Ba chiar și pe-aici v-am mai tot zis în treacăt despre acest lucru. Ei, bine, acum e momentul să vă dezvălui care era misterul: începând de astăzi lansez un nou blog: De-ale Dianei.

Atenție însă! Asta nu înseamnă că închid străduța! De-ale Dianei a apărut din nevoia mea de a vă spune mai multe despre mine, despre viața mea, despre lucrurile care îmi plac sau nu. Și, totodată, simțeam de ceva vreme de a face ceva ordine pe Illusions`s Street. Prin urmare, începând de astăzi voi avea două bloguri!

Illusions`s Street va fi spațiul meu creativ, locul unde vă spun povești și vă scriu versuri și alte lucruri de suflet. Va rămâne, evident, aceiași străduță blogosferică pe unde oricine e bine-venit să treacă.

De-ale Dianei va fi blogul unde vă voi povesti despre mine. Va fi un soi de blog de lifestyle, dar nu neapărat un blog glossy. Nu-s vreo divă și nu mă visez vreo influenceriță. Va fi un blog despre viață așa cum e ea: cu bune, cu rele și chestii intermediare…

Sigur, mai e puțin de lucru, însă nu are rost să mai amân lansarea. De azi vă invit pe noul blog! Sper să vă placă la fel de mult ca străduța!

7 gânduri despre “De-ale Dianei – un nou blog de-al meu

  1. Pingback: Crearea De-ale Dianei? – Campania de susținere a bloggerilor Thecon este răspunsul – Illusion's Street

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.