Ramona 15

sursa foto: Pinterest

Ce simt acum e doar o stare care va trece. Ne-am văzut. El clar nu mă mai iubește, i-am văzut ochii: nu mai sclipesc în ei, am devenit mată. Poate e și vina mea. După atâta așteptare să-i cer o pauză și să nu-i mai dau niciun semn? Dar ce era de făcut? Mă sufoca... Dar poate-ar fi trebuit totuși să-i mai dau un semn. Poate-am tăcut prea mult… Poate…

Cumva munca și preocupările pentru casă m-au absorbit. Mi-am trecut gândurile la Vlad undeva spre finalul listei mele de priorități. Însă mereu am fost de părere că munca e mai importantă. Cariera mea, pictura… asta e ce o să las eu în urmă. Atunci de ce mă simt așa singură? Nu te mai gândi la asta, Ramona. Oricum… Ce-ar mai fi de făcut acum? Îl mai pot recuceri? Mai e vreo șansă pentru noi sau atât ne-a fost? Pot eu lupta cu o femeie precum Marga Bărbulescu?

E doar vina mea… am lăsat totul să se năruie și nici măcar nu am băgat de seamă.

Va urma

23 de gânduri despre “Ramona 15

  1. Ramona primeste o lectie importanta, se pare, pe care trebuia sa o invete pana acum. Dar, vorba ceea, niciodata nu e prea tarziu. Sa vedem ce alege sa faca mai departe.

  2. Iosif

    Se pare ca Marga Barbulescu este o tipa care-si cunoaste originea si identitatea, dotata cu o personalitate puternica, fara scrupule, egoist-narcisica, trecuta prin extremele vietii, inteligenta, independenta, eliberata de judecati si prejudecati, o luptatoare neînfricata în razboiul invizibil rational-sentimental-moral sufletesc dintre sexe, în vederea atingerii scopului suprematiei si controlului absolut al perceptiei relative, limitate rational-sentimental, spatio-temporal uman, o forma de zeita cu puteri magice, miraculoase, irezistibile ! 🙂
    O saptamâna plina de magia iubirii adevarate, sublime, nelimitate, draga Diana !

  3. Sa-l lase pe Vlad cu Marga. Daca va fi sa se intaorca la ea, o va face fara „recucerire”. Daca nu..inseamna ca oricum nu a pierdut nimic:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.