Recomandări – 25 august 2019

Surasa foto: Unsplash.com

Nu știu voi, dar eu am avut o săptămână… haotică. Da, ăsta e cel mai bun cuvânt pentru a descrie tot tăvălugul ăsta. Nu vi s-a întâmplat vreodată să vă simțiți precum un hamster într-o rotiță din aceea… știți voi de care? Ei bine, așa m-am simțit și încă mă simt, iar cuvintele parcă refuză să vină la mine.

Totuși, printre picături, am mai aruncat câte un ochi pe bloguri. Așa că astăzi pot scrie măcar câteva recomandări ale unor oameni ce au fost mult mai inspirați decât mine în ultima vreme.

Pentru început, o să vă recomand cea mai nouă descoperire blogosferică a mea – Storyspelling. Sincer, mă mir că l-am ratat în cardul SuperBlog-ului primăvăratic, e un blog S.U.P.E.R.B. Dar, știți cum se zice, niciodată nu-i prea târziu! Vineri, în autobuzul spre casă, scrollam pe Facebook și-am descoperit în grupul dedicat concursului meu blogosferic preferat un interviu cu Susana Pletea – director editorial și Chief Operating Officer pentru Burda România. Dincolo de aceste funcții, Susana este și motivul pentru care tot timpul așteptam cu mare interes revista Practic în bucătărie pe care mama o cumpăra regulat. Editorialele ei mă ungeau pe suflet!

Trecând într-o altă sferă, una mai literară, nu pot trece cu vederea o poezie sublimă în care Aura (cea de la eco) pune punctul pe i. Și, dacă suntem aici, Em (cea dulce-sărată) ne-a scris despre antonimiile vieții.

În fine, nu pot încheia runda aceasta de recomandări fără un îndemn tare frumos găsit pe blogul Cristinei: nu fi doar un simplu spectator. Din păcate, cam mulți trebuie să-și amintească de acest lucru constant…

Gata, am terminat. Îmi cer scuze pentru lipsa de inspirație de azi. Mă simt epuizată. E posibil să iau o pauză de câteva zile de la ambele bloguri, deci nu vă panicați dacă nu primiți vreun semn de la mine săptămâna următoare. Am nevoie doar să-mi refac bateriile.

Toate cele bune, dragii mei 🙂

21 de gânduri despre “Recomandări – 25 august 2019

  1. Hmmm… Și eu care credeam ca sunt singura care se simte asa! O prietena îmi spunea cu niște ani în urma, ca ii vine sa se așeze în mijlocul camerei, sa își golească mintea de gânduri și sa nu facă nimic, doar sa tragă o porție bună de plâns. „Nu ma doare nimic, nu îmi lipsește nimic, dar parca nu mai am vlaga pentru numic” mi-a răspuns ea la întrebarea nerostite din ochii mei.
    Mi-am promis atunci ca eu nu o sa ma simt niciodată asa. Oare câte alte promisiuni mi-am încălcat de atunci? Singurul lucru care ma diferențiază de prietena mea, e faptul ca eu ști de ce sunt asa: vad cum trece viata peste mine, ca un tăvălug, și eu ma simt prea obosita ca să o opresc, sa ii spun ca și dacă aleargă ca nebuna, tot nu va putea face tot ce și-a dorit, ba, mai mult, nh se va putea bucura cu adevărat nici de lucrurile pe care le-a bifat grăbită sa treacă mai departe. Și mai știu ca trebuie sa îmi regăsesc entuziasmul de alta data, sau altfel spus, dacă-i musai, cu placere! ☺️

  2. Iosif

    Toata lumea este închisa în acest cerc vicios al rutinei cotidiene, numit de unii teoreticieni, „Matrix”, însa este destul de simplu sa iesi din el, doar cu putin curaj si un pic de vointa !
    O saptamâna linistita, în Suflet relaxare si pace desavârsita, draga Diana !

  3. Pingback: "Dependența de scris și povești îmi e întipărită în secvențele de ADN." - la povești cu Diana Elena Neață (DealeDianei.ro) ⋆ Storyspelling

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.