Jurnal de scris – Ediția de SuperBlog. Săptămâna 2

cover creat cu Canava

Duminică dimineața. Mi-am băut cafeaua. Mi-am pus niște Chill FM. Mi-am pornit laptopul. Sună tare zen, nu? Eh, dar stați să vedeți ce mi s-a întâmplat.

Intru în panoul de control pentru De-ale Dianei cu gândul să corectez articolul pentru proba 4. Dar, ce să vezi, notificare: trebuie actualizat PHP-ul. După ce mă documentez eu cu se face, intru pentru a doua oară în viața mea în CPanel și… urmez instrucțiunile tocmai citite. Revin pe De-ale Dianei și fatal error! Panică maximă. Ce fac? Scriu la hosting, scriu pe grupul de Facebook Viață de Blogger. Între timp, încerc să revin la versiunea anterioară. Nu mai scrie „fatal error”, doar „error”. Observ că există și un buton reset. Apăs pe el și… tot nimic. Pfff. Ghinion, azi e deadline, mâine se dau primele note și dacă nu mi-au citit cei de la Answear articolul? La toate acestea mă gândeam. Telefonul bipăie, mail: site-ul e din nou funcțional. Am scăpat!

Astea da senzații tari, nu? Și tocmai acum, pe final de săptămână! În rest, zilele mele au fost liniare… Muncă – acasă. Documentat – scris. Poate mai mult documentat decât scris, căci fără asta în SuperBlog ești mort.

Am publicat deja trei articole:

Peste câteva ore va urma și cel de-al patrulea, despre cafea. Nu cred că m-aș plictisi vreodată de scris despre cafea. Aș scrie la infinit despre ea. De aceea, când am văzut proba mai că-mi venea să țopăi. Noroc că proba a apărut luni, iar eu în această zi sunt în teleworking – adică lucrez de acasă. Altfel, ar fi fost o adevărată comedie în birou.

După această probă va urma cea pentru Christian Tour. Mi-a plăcut și aceasta, dar a fost oarecum solicitantă. Am scris două zile la ea: în prima vreo patru ore, în a doua – o oră și jumătate. Nu mai zic de documentare. Rezultatul? Un articol mamut, îmi mai trebuiau șase cuvinte și atingeam limita maximă impusă pentru această probă: 2000.

Ce urmează? Alte două probe la care încă habar nu am ce să scriu + cine știe ce-o mai veni! Dar eu sunt optimistă. SuperBlog-ul e o provocare pentru mine. Doar atât. Nu scriu pentru premii, dar dacă vin sunt bine-venite. Scriu pentru voi și pentru mine – îmi place să-mi testez limitele. Cum am spus și pe grupul SuperBlog, totuși aștept notele. Parcă monotonia asta a probelor mă face să mă plafonez. Am nevoie de un boost. Notele, oricum ar fi ele, mă motivează să dau tot ce-i mai bun. Eh, dar mai e puțin până mâine!

Ce mai pot spune! Aștept cu nerăbdare ce va veni! Acum vă las, am un articol de corectat! Sper să nu mai stric nimic 🙂

❤ D.


12 gânduri despre “Jurnal de scris – Ediția de SuperBlog. Săptămâna 2

    1. Să știi că am tras o spaimă de toată frumusețea ieri, iar eu nu prea mă sperii când vine vorba de chestii din acestea. Între timp am scris unul din articole, căci pățanii amuzante tot am 😆 sunt un magnet pentru ele. Acum trebuie să mă gândesc cum naiba se alege un arhitect :)) tu ai idee, Potecuță?

  1. Pingback: Jurnal de scris – Ediția de SuperBlog. Săptămâna 3 – Illusion's Street

  2. Pingback: Cât de greu e să o iei de la capăt cu un blog nou? - De-ale Dianei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.